Холостяк Михайло Заливако переміг у конкурсі мокрих майок і показався у всій красі: Богдан і Квіткова ахнуть

Михайло Заливако став відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холостяк". Саме там чоловік вирішив знайти своє справжнє кохання та побудувати серйозні стосунки.

Михайло прийшов на шоу бувши зовсім невідомим, але він пройшов кастинг і продюсери обрали його на роль головного героя. І не помилилися, адже багатьох дівчат він зачепив своєю харизмою, почуттям гумору та щирістю. Річ в тому, що у Заливако дуже правильні стандарти стосовно жінок. Він поважає жінок в цілому й поважно ставиться до кожної. Також Михайло дуже ввічливий та іноді навіть сором’язливий, проте завжди готовий захистити й допомогти.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Певно, всі ці якості разом змогли притягнути шалену увагу дівчат до Заливако. Він насправді подобався багатьом учасницям сезону. Але свою симпатію і він явно проявляв до Юлі Зайки й Анни Богдан. Майже з середини проєкту вони обидві були його фаворитками. Але перемогу і серце холостяка змогла отримати лише одна – Анна Богдан.

Та зараз Михайло знову холостяк, це сталося за спільним бажанням з Анею. І зараз кожен живе своє життя. Міша багато працює та приділяє багато часу собі і своєму здоров’ю. Він часто відвідує спортзал, де ставить нові рекорди. Попри свій багаторічний досвід, він займається з тренером, адже варто розуміти свою норму.

Зараз Заливако активно займається зі штангою. Він додає вагу і тренується, адже для нього результат – це дуже важливо. Саме тому він кожного разу показує свої нові досягнення у сторіс інстаграм.

Так, наприклад, днями Міша показав, як після тренування він стоїть у мокрій майці. Михайло підписав це як перемога у конкурсі майок.

Сторіс Михайла
Сторіс Михайла

А от в наступній сторіс він власноруч вижимав свою футболку, і це вже дійсно показує, що у нього було дуже гарне і живе тренування.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.