Володимир Дантес показав те, що має бачити лише Кацуріна: за донат дарує куртку та залишиться тільки у джинсах

Український співак Володимир Дантес почав вдаватися до дієвих хитрощів заради збору коштів на потреби ЗСУ, тому вперше показав таку світлину, яку кожного дня бачить кохана Кацуріна.

Знаменитий шоумен Володимир Дантес заслуговує на повагу від українського народу, адже кожного дня він прокидається з новими силами, працює на культурному фронті та вигадує нові оригінальні можливості, аби закривати масштабні збори коштів на потреби українським захисникам.

Нещодавно Володимир Дантес вигадав новий оригінальний спосіб заохочення користувачів соціальної мережі Instagram для активних донатів. Він оприлюднив відео Даші Кацуріної, мовляв, кожен донат допоможе зняти речі його коханої. Зрозумівши, що такий жартівливий контент справді допомагає, він вдався до ще більших хитрощів.

Дантес показав татуювання
Володимир Дантес показав те, що має бачити лише Кацуріна

Цього разу знаменитий український співак Володимир Дантес оприлюднив досить спекотне фото, на якому видніється його фігура. Він закликав не бути байдужими, вносити свою частину на збір коштів в обмін на його шкіряну куртку, під якою нічого немає:

“Забирай куртку – роздягни мене! 500 грн донату і ти зможеш бути в ній, якщо повезе. Або просто кидай будь-яку суму. Бо все йде на ЗСУ!!!”.

Володимир Дантес показав те, що має бачити лише Кацуріна

Нагадаємо, що навіть на власний день народження Володимир Дантес відкрив спеціальну банку для закриття не менш важливого збору для Збройних сил України. Лише за добу було зібрано понад 451 тисячу гривень. За словами співака, 35-й день народження для нього став найщасливішим, оскільки отримав такий цінний подарунок від публіки – нову можливість, аби допомогти коштами нашим бійцям.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.