Тепер як нерозлийвода: Надя Дорофєєва підтримала Макса Барських та змусила Кацуріна ревнувати

Надя Дорофєєва і Макс Барських нещодавно випустили першу дуетну пісню у своїй кар'єрі "Ритми". Ця робота викликала захоплення у слухачів, оскільки вона жива, ритмічна, і позитивна.

Макс рідко записує дуети, як і Надя, адже вони два самостійних артисти, які чудово знають свій стиль та свою аудиторію. А от робити дуети іноді буває досить небезпечно, хоча й цікаво. На цей раз Алан Бадоєв і Ірина Горова ризикнули і почали працювати разом над цим проєктом.

Варто сказати, що кліп вийшов дуже романтичним і доволі яскравим. А от Надя і Макс відіграли свої ролі ідеально, але кліп таки був більше у стилі Барських, оскільки, звісно, кліпмейкером став Алан. Вони багато працювали, співали, танцювали й контактували одне з одним.

Ще під час підготовки, коли артисти викладали спільні відео з репетицій у студії звукозапису та під час зйомок кліпу, вони казали, мовляв, за стільки років дружби вони чомусь не працювали разом. Хоча насправді їхня дружба для багатьох стала справжньою несподіванкою, адже разом вони ніколи публічно не збиралися, не виходили у світ в одній компанії, і здається, навіть майже ніколи не коментували одне одному фото чи нові проєкти.

Проте творчість і дружба – це дуже цікаві речі, які можуть виникати зненацька і змінювати життя на 360 градусів. Тож, відтепер Макс Барських і Дорофєєва друзі.

А днями Макс випустив нову пісню під назвою “Не плач”, яка є доволі чутливою та ніжною.І саме Надя зробила новину про прем’єру у Барських у своїх інстаграм історіях. До того ж назвала хлопця дуже ніжно за ім’ям Максік.

Сторіс Наді

Тож, невже можна й надалі спостерігати за дружбою двох неймовірно талановитих людей, ми дізнаємося вже пізніше, адже варто за ними спостерігати.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?