Обʼїздила весь світ та жила в розкоші: кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все

Дружина українського співака Віктора Павліка та відома блогерка Катерина Репяхова публічно привітала матусю з днем народження, подякувала їй за щасливе дитинство та постійну віру в неї.

Блог Катерини Репяхової в її Instagram стрімко почав набирати віддану аудиторію підписників після зав’язання медійних стосунків з відомим українським артистом Віктором Павліком, з яким узаконила стосунки у 2020 році.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

29-річна жінка зізналася, що її дитинство пройшло в достатку, любові, повній підтримці та повазі, а тому за це Катерина щиро завдячує своїй мамі, яка 1 вересня відсвяткувала свій день народження.

Так, дружина Віктора Павліка раніше розповідала, що матуся ніколи не втручалася в її особисте життя, ніколи не забороняла робити їй свій вибір в дорослому житті, і що цікаве, не стала на заваді, аби донька пов’язала свою долю з чоловіком, який на 4 роки молодший за неї саму.

Катерина Репяхова в честь великого для неї та її родини свята публічно привітала маму з днем народження, оприлюднила свої дитячі світлини та трішки розповіла про щасливі миті зі свого дитинства.

Бізнесвумен не приховує, що отримала в юності все тільки найкраще, оскільки вона мала змогу багато подорожувати не тільки Україною, а й за її межами. В пам’яті Репяхова завжди зберігатиме миті, як довіряла мамі свої секретики навіть в підлітковому віці, адже саме тоді багато дітей просто закриваються від найрідніших.

Кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все

Розповіла, що виросла психологічно здоровою людиною, за що безмежно дякує жінці, яка подарувала їй це життя. Катя радіє, що в її сім’ї вона третя та наймолодша, адже обділена увагою ніколи не була.

Кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все
Кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все

Дружина артиста Віктора Павліка впевнена, що любов, розуміння та підтримка – одні з важливих складових, які мають бути у вихованні кожної дитини, за що блогерка Катерина Репяхова безмежно завдячує своїй мамі.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.