51-річний Ектор Хіменес-Браво став дванадцятим Холостяком та показав усіх дівчат: “Я єдиний чоловік”

Ектор Хіменес-Браво заінтригував мережу раптовою заявою про свою діяльність. Чи є шанс того, що шеф-кухар дійсно стане наступним Холостяком?

Вже багато років Ектор Хіменес-Браво залишається одним з найбажаніших холостяків в Україні. Здавалося б, у чоловіка взагалі не має бути жодних проблем у тому, що стосується підбору для себе нареченої. Втім, зірка абсолютно протилежної думки.

За словами Ектора, він вже тривалий час не може знайти собі наречену через свій статус. Так, свого часу він збирався одружуватися на обраниці з Канади Керолайн, однак стосунки значно ускладнилися, коли дівчина зрозуміла, що доведеться переїжджати до України. Тоді вона відмовила колумбійцю і їхні дороги розійшлися. Наступна його кохана-українка навіть познайомилася з сім’єю, але не витримала тиску публічності.

Ектор Хіменес-Браво став дванадцятим Холостяком

Ектор Хіменес-Браво став дванадцятим Холостяком

Зараз Ектор також не самотній. Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні у нього з’явилася нова дівчина, особистість якої неабияк інтригувала публіку. Однак, шеф-кухар одразу заявив, що залишить це в таємниці, адже не хоче, щоб ці стосунки спіткала доля його попередніх романів.

Але Ектор не відмовляє собі у приємній жіночі компанії. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показано, скільки представниць прекрасної статі його оточує. Ба більше, знаменитість вирішив трохи пожартувати і назвався 12-м Холостяком, а також показав дівчат, які його оточували.

Ектор Хіменес-Браво став дванадцятим Холостяком

Нагадуємо, що днями Ектор Хіменес-Браво наважився на пересадку волосся. Заради цього зірка рушив у Дніпро і саме там провів дану процедуру. Колумбієць вже не вперше намагається врятувати свою шевелюру, але попередня спроба не мала успіху. Зараз він знову чекає на результати, і поки що вірить у позитивний фінал цієї історії.

В Україні він знаходиться наодинці, адже його кохана проживає в Польщі. Час від часу пара бачиться, але зустрічається все ж таки на відстані. Як далі закохані планують будувати сім’ю Ектор Хіменес-Браво не розповідає і взагалі намагається поки що обходити дану тему стороною.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?