Оля Полякова віддає дорогий ювелірний виріб в обмін на донат: як Дантес оригінально закриває масштабний збір

Відома українська співачка Оля Полякова оголосила новий масштабний збір коштів на потреби Збройних сил України, а українці за цю благу справу можуть отримати ще й подарунок від зірки.

До яких тільки хитрощів та оригінальних методів не вдаються українські знаменитості, аби заохотити пересічних громадян вносити свої внести на масштабні збори коштів. Так, співак Володимир Дантес жартома запропонував свою шкіряну куртку в обмін на донат, і що цікаве цей спосіб справді приніс свої плоди.

Нещодавно знаменита українська співачка Оля Полякова запропонувала свою непогану альтернативу для її підписників. Кожен громадян, який задонатить суму від 100 гривень матиме змогу взяти участь в розіграші коштовного ювелірного виробу, який виготовлений з дорогоцінного каміння українською дизайнеркою Оленою Бугайченко. В оприлюдненому відео артистка на собі показала розкішну прикрасу, аби заохотити кожного допомогти нашим бійцям.

Оля Полякова
Оля Полякова віддає дорогий ювелірний виріб в обмін на донат

Розповіла, що збір оголошено для бійців, які наразі боронять Лисичанщину, а тому усі вилучені кошти будуть спрямовані на купівлю БПЛА “Фурія” для 111 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України та 3 прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса:

“Я оголошую розіграш за донат для наших ЗСУ, які боронять Лисичанщину! Хочемо подарувати вам намисто, виготовленого з дорогоцінного каміння. Для участі в розіграші вам необхідно зробити донат від 100 гривень. Переможця оголосимо 1 жовтня”.

Ювелірна прикраса справді дуже дорога та неймовірно красива річ. Намисто створене з коралів, агатів, металів та дерева, а тому дійсно вартує уваги українців, аби внести свою частину для благої справи та мати змогу взяти участь у розіграші.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?