Максим Галкін замилував мережу архівним відео сина: водить авто та знає правила безпеки – йому там 3,5 роки

Російський пародист Максим Галкін замилував користувачів соціальної мережі новим архівним відео сина Гаррі, який в 3-річному віці був відкритим до спілкування та пізнавальних ігор.

Знамените російське подружжя гумориста Максима Галкіна та співачки Алли Пугачової заслуговують на повагу та вдячність від українського народу, адже втративши все в росії, вони виїхали з країни, яка розпочала війну, виступили проти дій російського диктатора, а також займалися благодійністю для пересічних українських громадян, які постраждали від війни.

Шоумен Максим Галкін та російська зірка естради Алла Пугачова виховують двох впевнених в собі двійнят – Лізу та Гаррі, які не бояться публіки, артистичні, легко йдуть на контакт, а ще неодноразово ставали зірками блогу їхніх медійних батьків.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми

Максим Галкін зізнався, що секрет у вихованні таких щасливих дітей в простому. Повага батьків одне до одного, любов, підтримка – неодмінно зроблять своє діло. Утім, найголовнішим аспектом виховання впевнених в собі особистостей вважає те, що їхня родина ніколи не підвищує голос при непорозуміннях та не з’ясовує стосунки на очах дітей в будинку.

Так, нещодавно російський пародист новим архівним відео викликав захват у користувачів соціальної мережі Instagram. Максим оприлюднив відео, де його сину Гаррі лишень 3,5 роки, однак він наскільки свідомо розмовляє з батьком, що важко повірити, що він ще такий маленький.

Хлопчик сидів у своїй дитячій автівці, пристебнутим ременем безпеки та обговорював з татом документи, які мають бути у кожного досвідченого водія. Тож, в ігровій формі пародист навчав сина правилам, а маленький Гаррі наскільки захопився, що не помічає процесу ігрового навчання.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну зіркове подружжя покинуло російську федерацію та перебралося жити до Ізраїлю. Росіяни не можуть заспокоїтися та не приймають тверду позицію Галкіна та Пугачової, а тому виливають багато бруду в коментарях в їхніх соціальних мережах.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.