“Ти супер”: зрадниця Ані Лорак анонсувала премʼєру нового сезону вокального шоу – продовжує підтримувати рф

Зрадниця України, співачка Ані Лорак анонсувала прем'єру нового сезону російського вокального шоу "Ти супер", в якому вона постала в ролі зіркової судді та наставниці.

Так, мовчунка Ані Лорак, яка на початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну твердо вирішила мовчати, знову доводить, що продовжує підтримувати росію, допомагаючи їй руйнувати наші землі.

Артистка 2 березня 2022 року змогла заявити, що в Україні триває руйнівна війна, і закликала її зупинити. Ба більше, зрадниця не наголосила, кому конкретно адресований її заклик, а також жодним чином не згадала, що саме російська федерація увірвалася на наші землі.

Ані Лорак засвітилася в іншому кінці планети
Зрадниця Ані Лорак анонсувала премʼєру нового сезону вокального шоу

Далі ще цікавіше, адже співачка, яка заявляє, що не підтримує війну, продовжує працювати в росії, співати для її народу та з’являтися на російських телеканалах. У новому дописі Ані Лорак анонсувала прем’єру виходу нового сезону російського вокального проєкту “Ти супер” вже сьогодні, 3 вересня на НТВ.

Щобільше, позиція Ані Лорак “всидіти на двох стільцях” одночасно, наскільки очевидна, що також помічається російською публікою, а тому більшість висловило свій негатив щодо її суддівства в дитячому шоу.

Сама ж артистка, яка заявляє, що їй важко бути між двох вогнів із захопленням висловилася про свою роботу в суддівському кріслі. За словами Лорак, коли співають діти вона одразу згадує своє дитинство та свої перші кроки до великої сцени. Тому, як ніхто інший може їх зрозуміти та сподівається, що на проєкті стане для них другом, який допоможе знайти правильний стиль та піти в правильному напрямку.

Нагадаємо, що нещодавно виконавицю в росії звинуватили у фінансуванні ЗСУ, а в Мережі почався справжній хейт Ані Лорак та її дій. Дійшло до того, що найближчий концерт знаменитості на території російської федерації хочуть скасувати.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?