Учасник “Холостячки-2” Дмитро Шевченко показав, чого досягнув без Злати Огнєвіч – “Не очікували?”

Фіналіст одного з найромантичніших проєктів країни з пошуку кохання "Холостячка-2" Дмитро Шевченко показав, як продовжує досягати кар'єрного зросту в роботі, підвищуючи свою кваліфікацію, новими курсами.

Дмитро Шевченко став медійним та впізнаваним чоловіком після його появи на телеекранах країни в одному з найпопулярніших проєктів “Холостячка” у 2 сезоні. Українська співачка Злата Огнєвіч стала другою героїнею шоу після акторки Ксенії Мішиної.

Огнєвіч не приховувала своєї великої симпатії до Дмитра, а на побаченнях в учасників вирувала непідробна пристрасть з виглядом справжньої закоханої пари, тому не дивно, чому глядачі пророкували перемогу саме йому.

Дмитро Шевченко констатує, що сьогодні треба допомагати один одному, щоб не падати у депресію та приносити людям користь
Дмитро Шевченко показав, чого досягнув без Злати Огнєвіч

Велике розчарування віддані фани шоу отримали, коли на фіналі своїми очима побачили вибір Злати Огнєвіч, який виявився не на користь Дмитра. З переможцем проєкту Андрієм Задворним стосунки в артистки не склалися, однак для неї це послугувало хорошим уроком та досвідом на подальше життя.

Так, нещодавно фіналіст романтичного реаліті-шоу “Холостячка-2” Дмитро Шевченко оприлюднив успіхи у своїй тренерській роботі. Чоловік пройшов новий курс по програмі “Практична дієтологія та нутриціологія” з 1 рівня: консультування та складання індивідуального раціону. По закінченню навчання Шевченко отримав сертифікат, який засвідчує, що він успішно склав екзамени, закріпивши свої знання, якими може ділитися з людьми.

Дмитро Шевченко показав, чого досягнув без Злати Огнєвіч

Нагадаємо, що Дмитро Шевченко після закінчення проєкту став фітнес-тренером та дарує українцям шанс на здорове життя. Також чоловік проводить свої курси зі схуднення “Психологія тіла”, приєднатися до якого можна за посиланням в його профілі в соціальній мережі Instagram. Спортсмен показав, що не стоїть на місці та підвищує свої професійні навички.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.