Зворушливе свято першачків: Влад Яма, Джамала та Надя Дорофєєва показали, як виглядали в шкільні роки

Розпочався новий навчальний рік. Тисячі школярів сіли за парти та попри повномасштабне вторгнення здобувають освіту. Пропонуємо згадати, як українські зірки виглядали в шкільні роки.

1 вересня в Україні традиційно розпочалося навчання для школярів та студентів. Українські зірки долучилися до привітань дітей з Днем знань та показали, як вони виглядали в шкільні роки.

Влад Яма

Відомий хореограф народився в сім’ї педагогів. Мама викладала в гімназії, а батько завідує відділом освіти в райадміністрації. У Запоріжжі маленький Влад і відвідував школу. А вже у 9 класі почав викладати танці для дітей молодшого віку.

“Наші діти заслуговують на те, щоб ходити до школи, а не бігати в бомбосховища”, – написав на своїй сторінці в Instagram Влад Яма.

Джамала

Нещодавно переможниця Євробачення поділилася світлиною зі школи. В дописі співачка розповіла, як її пощастило не стати “жовтенятком”. Співачка поділилася своєю історією та закликала підписників допомогти дітям. Джамала разом з SavED оголосили збір на побудову укриття для однієї з миколаївських шкіл.

Українські зірки поділилися фотографіями зі школи
Українські зірки поділилися фотографіями зі школи

Надя Дорофєєва

Співачка поділилася цілим фотосетом в Instagram. Жінка порівняла свої нинішні луки з дитячим одягом. Смак не змінився, резюмувала артистка під дописом.

Леся Нікітюк

Телеведуча поділилася архівною світлиною. На чорно-білій фотографії Леся у шкільній формі та з величезним бантом на лінійці до Дня знань.

Українські зірки поділилися фотографіями зі школи
Українські зірки поділилися фотографіями зі школи

Наталка Денисенко

Знімком за шкільною партою поділилася і Наталя Денисенко. Майбутня акторка з шикарним бантом на фото тримає буквар.

“З 1 вересня всіх школярів!”, – підписала фото жінка.

Українські зірки поділилися фотографіями зі школи
Українські зірки поділилися фотографіями зі школи

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.