Не Заливако і не Буше: Даша Квіткова обрала того, кому кладе голову на плечі і знайомить з сином (ФОТО)

Даша Квіткова не так давно розійшлась зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. З ним дівчина прожила кілька років разом і встигла народити йому сина від великого кохання.

Квіткова – молода, амбіційна і дуже успішна молода жінка. Вона присвячує багато часу собі, своєму розвитку, синові та друзям. За останній час Даші встигли приписати безліч романів. І найцікавіше те, що всі вони є відомими блогерами, сусідами та друзями дівчини.

Даша Квіткова скаржиться на хвору спину
Даша Квіткова

Насправді не дивно, що Даша спілкується з великою кількість чоловіків, адже вона є відомою, популярною і крутиться в таких самих колах. Звісно, у жінки є прихильники, але про них вона обирає мовчати.

Також, нещодавно Даша заявила, що якщо у неї з’являться серйозні відносини, вона сама особисто повідомить про це публіку. Звісно, поки що Квіткова ні про що не розповіла.

Спочатку Дашу підозрювали у стосунках з Богданом Буше, оскільки бачили їх в одній кав’ярні. Потім приписували романтичні стосунки з Михайлом Заливако, оскільки бачили їхні прогулянки та спільні історії, а також блогерка рекламувала його одяг.

Але в порівнянні з тим романом, який приписують Даші з Євгеном Таллертом, все це дрібниці. Адже саме Женя постійно гуляє з сином дівчини Левом. Йому подобається контактувати з дітьми.

А днями Даша показала фото, де вона легко поклала голову на плече Євгена, а він і не проти. Тож, це ще один привід припустити між ними романтичні відносини.

Сторіс Даші з Таллертом
Сторіс Даші з Таллертом

Але за словами самих блогерів, між ними дише дружба і нічого більше. І це цілком може бути правдою, адже Таллерту дуже важко знайти свою людину. Про це чоловік вже неодноразово розповідав у своєму ж авторському подкасті на YouTube “Хто вбив Кеннеді”, де обговорюються різні теми з гостями.

Схожі статті