Мама Тіни Кароль показала, якими подарунками вона її задарувала: все екологічно чисте з власного городу (ФОТО)

Українська поп-діва Тіна Кароль славиться неймовірним тембром голосу, який вважається унікальним, а також своєю силою характеру, з яким багатьом буває складно поладнати. І це до речі не секрет взагалі.

Кароль дуже сильна жінка, адже її життя складається з постійного руху та вирішення різних проблем. Вона дуже рано залишилась без сильного чоловічого плеча у своєму житті і саме з того часу всі проблеми та питання вирішує самостійно. Це і гарно і не дуже, бо коли жінка звикає вирішувати все самотужки, вона не бачить потреби у чоловіках та у їхній присутності в її житті. І це страшно.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна ніколи не перекладає свою відповідальність на когось. Їй подобається все контролювати самостійно, адже це дає їй енергію рухатися далі і бути значущою для самої ж себе.

Окрім того, що Кароль є суперзіркою українського  шоу-бізнесу, вона ще й просто мама та жінка. Жінка, яка має свої захоплення, хобі та бажання.

Наприклад, за останні півтора року Тіна почала захоплюватися йогою. Це чудово, адже її тіло дуже сильно підтягнулося і вона стала більш стрункою і привабливою, а це дарує їй гарну самооцінку автоматично.

Також Кароль полюбляє займатися домашнім городом. У неї є заміський будинок з величезною територією. Там і квіти ростуть, й овочі з фруктами. Цього літа артистка неодноразово похизувалася своїм врожаєм. Це були й кавуни, й персики, й різні овочі.

А тепер, коли вже прийшла осінь, час збирати всі продукти, що встигла вирости до цієї пори року. Отже, днями мама Тіни показала, які городні скарби їй передала донька зі своєї плантації.

На фото видно багато кабачків, зелені, яблук та живих квітів. Звісно, це лише мала частина, яку Тіна може подарувати своїй мамусі. Але врешті-решт жінці приємно їсти свіжі овочі та факти подаровані з городу доньки.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.