Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала свій найкращий офіс: це нестандартне приміщення

Катерина Репяхова – молода і дуже амбіційна блогерка, підприємниця та власниця власного виробництва дитячого одягу. Але відомою вона стала завдяки своєму чоловікові Віктору Павліку.

Катя з самого дитинства мала чіткі плани на своє життя. І до речі на Віктора також, адже якби дивно це не звучало, але Репяхова була закохана у Павліка ще під час шкільних років.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Катя змогла перенести свою закоханість у доросле життя, адже для неї Павлік є справжнім прикладом чоловіка, який вміє нести відповідальність за себе, за своє життя та життя його близьких людей. І це дуже підкупає, особливо молодих жінок. Але їхня історія розпочалася дуже несподівано, адже Катя лише подарувала співакові величезний букет, чим і зачепила його.

І це спілкування призвело до міцного шлюбу, адже нині вони разом виховують сина Михасика, який росте дуже активною дитиною. Зокрема час з сином проводить Катерина, але й Віктор також намагається весь вільний час присвятити своїй родині. Він вже вчить Михасика кататися на велосипеді та бути справжнім чоловіком.

А от самій Репяховій зі щільним графіком Павліка доводиться балансувати між роботою та сином. Але Каті гарно вдається поєднувати в собі роль мами, бізнесвумен та блогерки. А ще чудової дружини. Та іноді їй доводиться знаходити різні виходи з ситуацій.

Так, наприклад, зараз Катерина разом з сином і подругою знаходиться на відпочинку, але й про роботу дівчині забувати не можна. Саме тому Катя знайшла вихід з ситуації і влаштувала свій робочий офіс просто у салоні власного автомобіля. Про це дівчина розповіла у сторіс соціальної мережі інстаграм.

Офіс Репяхової
Офіс Репяхової

Це зручно, цікаво та доволі нестандартно. Але ж виходи шукати варто, інакше робота себе не зробить.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.