Переможець “МастерШеф. Професіонали-4” Артем Кабулахін пожалівся на сиве волосся у 25 років (ФОТО)

Артем Кабулахін – переможець головного кулінарного шоу в Україні "МастерШеф" у четвертому сезоні професіоналів. Він проявив себе дуже сильним гравцем і справжнім кухарем з фантазією.

Кабулахін прийшов на проєкт заради того, щоб довести собі що він дійсно гідний кухар і має право займати високі позиції. Готувати Артем любить з самого дитинства і завжди з певною повагою ставився до їжі загалом та до продуктів харчування. Для нього процес приготування – це магія та щось таке особливе, що він сам не може описати точними словами.

Артем Кабулахін
Артем Кабулахін

Наразі Артему 25 років і він проживає в Києві. Як професіонал Артем реалізувався давно, але завжди відчував потребу у ще більшому натхненні, і саме тому прийшов на телебачення. Окрім цього Артем запевняв, що хоче згадати, чому взагалі почав готувати, адже розмиті спогади з сімейних застіль у дитинстві не давали йому спокою.

На шоу Кабулахін проявив себе як сильного учасника, на якого можуть рівнятися інші професіонали. Адже фантазія Артема без меж. В його голові завжди вже є готові картинки страв, які він готуватиме. А такий талант є далеко не в кожного кухаря, це скоріше за все особистий дар.

На фіналі “МастерШеф” саме фантазія допомогла Артему презентувати суддям дуже оригінальні та нестандартні страви, які мали вигляд українських краєвидів. І чоловік врахував всі деталі, саме тому Ектор, Володимир та Ольга були вражені презентацією та смаковими поєднаннями.

Зараз же Кабулахін продовжує розвиватися як професіонал і шеф-кухар. Але звісно, ця робота не з легких, вона потребує витримки та сталевих нервів, які зараз підшатані в кожного українця і це не дивно. Але на кожного нервовий фон впливає по-своєму.

Сторіс Артема
Сторіс Артема

Так, наприклад, днями Артем показав своє перше сиве волосся і це у 25 років. Хоча можливо на це ще впливає генетика, а це теж сильна річ.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.