Гендер-паті було, а дитини немає: чи вагітна Настя Каменських насправді та коли у Потапа народиться донечка

Відома українська співачка Настя Каменських інтригує мережу цікавим положенням вже багато років, але мамою все ніяк не стане. Артистка навіть відсвяткувала гендер-паті.

Напевно нічого фанати Насті Каменських так не бажають, як почути новину про її вагітність. Вже понад 15 років журналісти активно цікавляться у артистки, коли ж вона збирається стати матір’ю. Натомість Настя зізнається, що дуже хотіла б народити дитя, але поки не може поділитися такими планами.

Чи вагітна Настя Каменських насправді

Настя Каменських показала свою собачку Мімі
Чи вагітна Настя Каменських насправді

Особливо сильно на Каменських почали тиснути після новини про її весілля з Потапом. Якщо раніше було зрозуміло, що для створення сім’ї їй необхідний чоловік, на якого вона зможе покластися, то після появи Олексія все було ясно як день: народити малюка нічого не заважає, адже у пари є гроші, вплив, найрізноманітніші можливості, влаштована кар’єра та повна сім’я. Навіть за умови великого концертного туру Настя Каменських могла б винайняти команду з нянь, які допомагали б їй у піклуванні про малюка.

І якщо ще 2 роки тому Настя Каменських сміялася з питань про вагітність і запевняла, що покладається у цій сфері на волю Господа, то декілька місяців тому артистка продемонструвала своє сильне роздратування та заявила, що це її особиста справа. Це вперше Настя Каменських розставила жорсткі межі у спілкуванні з журналістами на рахунок материнства.

І тим не менше дана тема також зачіпалася і в іншому контексті. Нещодавно Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як розважається разом з чоловіком на гендер-паті. Справа в тому, що пара рушила на весілля, але молодята вирішили поєднати приємне з не менш приємним і дізналися стать майбутнього малюка прямо на торжестві. До речі, на світ має з’явитися дівчинка.

Чи вагітна Настя Каменських насправді

На жаль, у найближчі декілька місяців шанувальники артистки можуть не розраховувати на таку ж вечірку для неї, адже Настя Каменських не ховає фігуру і публіка прекрасно розуміє, що на даний момент Каменських не очікує дитину, хоча їм хотілося б вірити, що незабаром вона все ж таки зможе подарувати малюка своєму чоловіку.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?