“Юність” була, а Сергія Жадана ні: чому поет не підтримує молоду обраницю Соловій на її концертах?

Христина Соловій – молода, талановита і дуже норовлива українська співачка. Яка стала відомою завдяки участі у талант-шоу "Голос країни" та своїй пісні "Тримай мене міцно", яку наспівують і сьогодні.

Соловій вже кілька місяців підозрюють у романі з поетом та прозаїком Сергієм Жаданом. А почалося все з того, що вони разом випустили неймовірно ніжний кліп “Юність”, де зіграли шалене і палке кохання. Звісно публіка сприймає все це за дійсність і приписує колегам роман у реальному житті.

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юність
Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юніст

До того ж після прем’єри Христина і Сергій почали дуже часто з’являтися разом на публіці, вони разом виходять на сцену, презентують збірки Сергія, ходять на прем’єри. Жадан може сміливо обійняти співачку за талію, коли вона стоїть поруч. А також прихильники одного разу заскочили їх у кущах, під час прогулянки за руку. Всі ці фактори кажуть лише про одне – між ними роман.

Також підливає олії у вогонь той факт, що Жадан нещодавно розлучився зі своєю дружиною, з якою прожив цілих 15 років. Ці події можуть бути й не пов’язані одна з одною, але все ж таки цей розрив стався після появи Соловій у житті Жадана.

Та дивним є те, що сама Христина майже завжди супроводжує Жадана на його прем’єрах, допомагає йому все влаштувати і виступає разом з ним. А от сам Сергій не навідується на концерти своєї ймовірної обраниці. І Христина співає “Юність” зі сцени сама, без підтримки чоловіка.

Наприклад, днями артистка показала кадр зі свого останнього сольного концерту, вона була одягнена у гарну червону сукню і запалювала зал. Але все це відбувалося на самоті, адже Сергія поруч не було.

Сторіс Христини
Сторіс Христини

Тож, які насправді пристрасті вирують між двома артистами, знають лише вони самі. Проте щось коментувати не збираються, бо вважають це недоречним і непотрібним, особливо зараз.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.