Новий ведучий “Хто зверху?” Буше показав, як Роман Свечкоренко відсвяткував День народження: вогнище і друзі

Роман Свечкоренко – відомий український психолог та блогер, який дуже гарно розбирається у стосунках чоловіків та жінок. Саме він може дати гарні поради стосовно чоловіків.

Роман став більш відомим та популярним завдяки участі у шоу “Холостячка”. Саме там він боровся за увагу та прихильність Злати Огнєвіч. Але на той момент чоловік ще перебував у стані розлучення. А Златі це не сподобалося і тому, жінка відправила Романа додому, допоки він не вирішить це питання. Та згодом Рома повернувся вже розлучений офіційно й знову намагався боротися за серце артистки.

Роман Свечкоренко показав нову дівчину
Роман Свечкоренко

Та Ромі не пощастило знайти кохання на шоу. Але Роман зустрів свою долю у реальному житті. І його дружину звати Лєра Чернецька – молода блогерка, яка змогла полонити серце холостяка Романа і завоювати його душу.

Різниця у віці Роми й Лєри складає 10 років, але це не перепона, адже їм вдвох дуже комфортно і вони разом знайшли гармонію та комфорт. Насправді Свечкоренко дуже сильно допоміг Лєрі розв’язувати питання з панічними атаками. Зараз вона стала більш спокійною, врівноваженою та відкинула свої страхи. Тому Валерія дуже цінує те, що її чоловік саме психолог, адже це допомагає їм зберігати гармонію в стосунках і одразу вирішувати всі питання.

Днями Ромі виповнилося 33 роки. Саме День народження він провів вдвох зі своєю молодою дружиною. А от вже другий день з компанією своїх близьких друзів. В цей список увійшли Богдан Шелудяк, він же Буше та новий ведучий “Хто зверху?”, а також Євген Таллерт.

День народження Романа
День народження Романа

Рома вирішив провести день у заміському комплексі у лісі. Там тихо, спокійно, свіже повітря, природа, а головне гарна компанія. Судячи з історій Богдана і Романа вони проводили час поруч з вогнищем, багато розмовляли та приємно проводили час. І, звісно, вітали Романа своїми тостами, словами і подарунками.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.