Мільярдер Захур забрав у Камалії обох дітей та довів її до сліз в публічному місці: “Дуже було боляче”

Найбагатша співачка України Камалія показала, як прощається зі своїми дочками на вокзалі. Дівчата поїхали разом з батьком за кордон, залишивши матір.

Більше року Камалія не живе зі своїми дітьми. Арабелла та Мірабелла залишилися у Великобританії разом зі своїм батьком. Родина евакуювалася туди ще до початку повномасштабної війни. Мільярдер не приховував попередження, яке він отримав завдяки своїм зв’язкам. Камалія не захотіла з ним виїжджати тоді, а пізніше пожила з родиною лише декілька місяців і знову вирішила повернутися на батьківщину.

Камалія показала, як прощалася з дочками Арабеллою та Мірабеллою

Камалія показала, як прощалася з дочками Арабеллою та Мірабеллою

Ні для кого не секрет, що своїх дочок вона обожнює. Зірка намагалася завагітніти впродовж 10 років і їй вдалося це з великими труднощами. Завдяки процедури екологічного запліднення та операції Сполучених Штатах Америки 2013-го вона народила прекрасних дівчат.

Але хто ж знав, що у віці 8 років їм доведеться покинути рідний дім та розстатися з матір’ю? Тим паче, що співачка не так давно розповіла і про розлучення з чоловіком. На даний момент невідомо, чи вирішило подружжя продовжувати судовий процес та зруйнувати свій шлюб, адже оновлень артистка не надала. За офіційною версією, подружжя розходиться.

Але влітку співачка все ж таки отримала великий подарунок, адже змогла провести багато часу зі своїми дочками. Родина поїхала до Іспанії, де відпочивала, а пізніше побувала в Києві. Двійнята відсвяткували свій 10-й день народження у родинному колі, у рідному їм палаці. Але все рано чи пізно закінчується, а красуням доводиться повертатися у Лондон, де на них чекає школа.

Нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як проводжає своїх красунь. Поки дівчата з батьком влаштовуються в купе поїзда, артистка ледве стримує сльози, які стоять у неї в очах.

Провести онучок прийшли бабуся та дідусь. Але дівчата почувалися доволі комфортно, не засмучувалися сильно і навіть балувалися. Коли наступного разу зіркова мама зможе побачити своїх дітей вона не вказала.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?