Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова: виявилася невірною дружиною, але шоумен закрив на це очі

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов завжди мав репутацію зразкового сім'янина, хоча встиг розлучитися та одружитися знов. Як так вийшло?

Зараз неможливо уявити Юрія Горбунова з іншою жінкою. Катя Осадча настільки легко та швидко увійшла в його життя, що аудиторія повірила у це кохання ще раніше, ніж вийшла новина про їхнє весілля.

Втім, ще 10 років тому Юрій Горбунов давав ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідав про своє життя з дружиною Людмилою. У пари не було спільних дітей, хоча фанати щиро їх бажали. Ба більше, жінка була старшою за свого обранця, а їхню історію кохання не можна назвати чистою та невинною.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою

Зі своєю майбутньою дружиною Юрій познайомився в Івано-Франківському театрі, в якому актор пропрацював 5 років після закінчення інституту. Дружина Юрія Горбунова – Людмила працювала танцівницею у балетній трупі. На момент їхнього знайомства Людмила вже була одружена і виховувала доньку.

Заради Юрія вона розлучилася з чоловіком, забрала доньку і поїхала до Києва за своїм новим коханням. Після довгих зустрічей Юрій запропонував Людмилі руку і серце, а її дочку Ксенію офіційно удочерив. Дружина Юрій Горбунова після весілля пішла з театру та стала домогосподаркою.

Вони прожили у коханні та злагоді 15 років, але у 2013 році почали з’являтися чутки, що Юрій Горбунов та його дружина подали на розлучення, а причиною розладу в сім’ї став роман із ведучою Катею Осадчою.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

З тих пір про жінку не було чутно нічого. Лише нещодавно Юрій дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів, що підтримує зв’язок з Людмилою, яка на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Телеведучий не бачить жодної причини розривати взаємини з цією, яка за 15 років стала йому рідною людиною.

Примітно, що дочка жінка також знаходиться в Америці. Дівчина народила дітей, а тому Юрій та Людмила вже давно стали бабусею та дідусем. Про стосунки з названою дочкою, онуками, зятем та про інші особисті речі телеведучий не говорить публічно ніколи.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.