Тіна Кароль публічно взяла за руку того самого, що зміг зробити її щасливою: поки син вчиться в Англії

Півтора роки тому знаменита українська співачка Тіна Кароль відмовилася від своїх російськомовних хітів заради розвитку україномовного контенту.

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль стала прикладом для багатьох своїх колег, адже маючи у своєму репертуарі велику кількість російськомовних хітів, вона відмовилися від них заради створення нового інформаційного поля в Україні.

Артистка повністю підтримала українізацію і заявила, що частину композицій, навіть самих популярних, не буде перекладати. Тобто українці більше не почують їх на жодному концерті.

Кароль в коротких шортах похизувалася перевагами фігури: довгі ноги, витончена талія та прес
Тіна Кароль відреагувала на виконання колегами її хітів

Пізніше сталася ще одна подія, яка продемонструвала аудиторії доволі патріотичний підхід Кароль до творчості. Артистка не випустила новий кліп через те, що над ним працювали громадяни російської федерації.

Тіна Кароль відреагувала на виконання колегами її хітів

І хоча сама Тіна не горить бажанням перекладати власні пісні, як з’ясувалося, знайшлися не менш талановиті виконавці, які взялися за цю справу з великим ентузіазмом. Мова йде про пана SHUMEI, який нещодавно виконав українською “Выше облаков”.

І варто відмітити, що в нього вийшло настільки круто, що сама артистка відреагувала на даний перфоманс. Тіна Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій тримає свого колегу за руку, а у дописі до публікації розповідає про свої почуття, які в неї виникли при прослуховуванні даної версії пісні.

Варто відзначити, що далеко не всім шанувальникам сподобалася подібна зміна. Найвірніші фанати артистки не сприймають її пісні у виконанні інших зірок. І тим не менш, виступ вийшов дуже якісним та незабутнім.

Нагадуємо, що днями в мережі розповзлися чутки про новий роман Тіни Кароль. Артистку бачили у місті під час прогулянки з танцюристом Дмитром Жуком. Пара трималася за руки і не приховувала своїх почуттів. Раніше з цим же хореографом її бачили в ресторані під час танцю. У цьому закладі був присутній син артистки Веніамін, який доволі неоднозначно відреагував на сцену, що розгорнулася. Поки що артистка жодним чином не коментує новини про її нові стосунки, а Дмитро Жук раніше спростував інформацію про те, що в нього нібито є щось з артисткою та його продюсеркою, адже вона взяла на себе просування карʼєри чоловіка.

Схожі статті