Дмитро Шевченко з Холостячки відгуляв весілля і показав наречену у сукні зі шлейфом: брюнетка як Злата Огнєвіч

Дмитро Шевченко з Холостячки-2 відгуляв розкішне весілля та показав ексклюзивні кадри з заходу. Який образ обрав чоловік та як виглядала наречена?

Як відомо, публіка здебільшого вважала, що саме Дмитро Шевченко стане переможцем у романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2”. Здавалося, що між ним та Златою Огнєвич прокинулися реальні почуття. Вона намагалася відкрити його серце, а він вирішив дати єдине, чого їй не діставало у цих взаєминах.

Яким же стало розчаруванням, коли Злата обрала все ж таки Андрія Задворного. Деякі глядачі відкрито писали у коментарях, що їм було дуже образливо за Дмитра. Мовляв, він зробив, здавалося, неможливе, але все одно не зміг завоювати серце коханої.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Натомість сам Шевченко переніс відмову доволі стримано, хоча і пустив сльозу. Після завершення зйомок він швидко оговтався та взявся налагоджувати особисте життя. Чоловік почав зустрічатися з дівчиною, яка жила зі Златою в одному будинку. Через це в мережі поповзли чутки про роман між співачкою та екс-учасником.

Втім, їхні дороги назавжди розійшлися. Дмитро подружився з Андрієм, а з артисткою тримав довгий час дистанцію. І їхні шляхи мали переплітатися ще неодноразово. Наприклад, і Дмитра, і Злату запросили на весілля в Мексику, але чоловік не зміг виїхати через війну.

Але якщо він мав якесь бажання погуляти на подібному торжестві, то нещодавно воно збулося. Так, Дмитро оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав розкішне весілля, яке відбувалося на відкритому повітрі. Шевченко був гостем. Судячи з усього, він прийшов без дами, адже поруч з ним місце зайняла дівчинка.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Наречена обрала дуже класичний варіант весільної сукні з відкритими плечима та довгим шлейфом. На її голові не було фати, але була висока елегантна зачіска, яка залишається в тренді в усі часи. Дрес-код, судячи з усього, – білі та сірі кольори.

Як завжди Злати помітно не було. Складається враження, що попри схожі кола спілкування сама доля розпоряджається таким чином, що вони бачаться рідко.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.