Дмитро Шевченко з Холостячки відгуляв весілля і показав наречену у сукні зі шлейфом: брюнетка як Злата Огнєвіч

Дмитро Шевченко з Холостячки-2 відгуляв розкішне весілля та показав ексклюзивні кадри з заходу. Який образ обрав чоловік та як виглядала наречена?

Як відомо, публіка здебільшого вважала, що саме Дмитро Шевченко стане переможцем у романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2”. Здавалося, що між ним та Златою Огнєвич прокинулися реальні почуття. Вона намагалася відкрити його серце, а він вирішив дати єдине, чого їй не діставало у цих взаєминах.

Яким же стало розчаруванням, коли Злата обрала все ж таки Андрія Задворного. Деякі глядачі відкрито писали у коментарях, що їм було дуже образливо за Дмитра. Мовляв, він зробив, здавалося, неможливе, але все одно не зміг завоювати серце коханої.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Натомість сам Шевченко переніс відмову доволі стримано, хоча і пустив сльозу. Після завершення зйомок він швидко оговтався та взявся налагоджувати особисте життя. Чоловік почав зустрічатися з дівчиною, яка жила зі Златою в одному будинку. Через це в мережі поповзли чутки про роман між співачкою та екс-учасником.

Втім, їхні дороги назавжди розійшлися. Дмитро подружився з Андрієм, а з артисткою тримав довгий час дистанцію. І їхні шляхи мали переплітатися ще неодноразово. Наприклад, і Дмитра, і Злату запросили на весілля в Мексику, але чоловік не зміг виїхати через війну.

Але якщо він мав якесь бажання погуляти на подібному торжестві, то нещодавно воно збулося. Так, Дмитро оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав розкішне весілля, яке відбувалося на відкритому повітрі. Шевченко був гостем. Судячи з усього, він прийшов без дами, адже поруч з ним місце зайняла дівчинка.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Наречена обрала дуже класичний варіант весільної сукні з відкритими плечима та довгим шлейфом. На її голові не було фати, але була висока елегантна зачіска, яка залишається в тренді в усі часи. Дрес-код, судячи з усього, – білі та сірі кольори.

Як завжди Злати помітно не було. Складається враження, що попри схожі кола спілкування сама доля розпоряджається таким чином, що вони бачаться рідко.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.