Як виглядають та чим займаються онуки Софії Ротару: до розкоші зірковим нащадкам не звикати

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару близько 30 років тому стала бабусею двічі. У її єдиного сина народилися син Анатолій та дочка Софія.

Софія Михайлівна завжди наголошувала на тому, що найважливішою річчю для неї у житті є сім’я. Так було в минулому, залишається в теперішньому і, імовірно, буде продовжуватися в майбутньому. Артистка поховала свого єдиного чоловіка 20 років тому, але досі, за офіційною версією, зберігає йому вірність.

У цьому союзі у пари народився єдиний спільний син Руслан, який і продовжив рід. На початку дев’яностих у чоловіка народився спочатку син, який отримав ім’я на честь батька, а пізніше онучка, яка була названа на честь бабусі. Анатолій та Соня не росли як звичайні українці.

Софія Ротару показала, як виглядають її онуки Соня та Анатолій

Онучка Ротару показала новий образ
Софія Ротару показала, як виглядають її онуки Соня та Анатолій

Так, з дитинства вони виховувалися у європейському суспільстві та за європейськими стандартами. Освіту вони відповідно отримували в Європі.

Так, сестра та брат навчалися у Великобританії, одразу ж опанували декілька іноземних мов, але своє життя все одно вирішили пов’язати з творчістю. Анатолій заробляє на життя музикою, а Соня спочатку намагалася співати та пізніше зрозуміла, що її тягне до дизайну.

Красуня прийняла рішення навчатися даному ремеслу у Штатах та переїхала до Нью-Йорку, де на даний момент проживає разом зі своїм нареченим-мільйонером Денисом Жадановим.

Онук Софії Ротару поділився кадрами з Франції
Софія Ротару показала, як виглядають її онуки Соня та Анатолій

Анатолій в свою чергу осів у Франції, хоча і не особливо повідомляє про свої переміщення країнами світу.

Обидва успадкували від своїх батьків вроду та харизму. Виховання та освіта також одразу кидається в очі. І звісно, неможливо не помітити, що Соня та Анатолій звикли до розкішного образу життя, ні в чому собі не відмовляють, хоча і не хизуються тими чи іншими придбаннями та можливостями.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни родина Ротару потрапила в гучний скандал через спробу Руслана та Анатолієм Євдокименків перетнути кордон незаконним чином. За інформацією від правоохоронних органів, чоловіки були спіймані під час спроби втекти на саморобному плоту.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.