Хіменес-Браво, Хветкевич, Свечкоренко: зіркові чоловіки, які зробили пересадку волосся. Фото до і після

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво та часники шоу "Холостячка" Роман Свечкоренко і Андрій Хветкевич поділились знімками після опереції з пересадки волосся

Раніше косметичні процедури були звичними виключно для дівчат, однак зараз часто в салонах краси можна зустріти й чоловіків. Цей факт доводить, що чоловіки так само як і жінки, хочуть виглядати доглянуто та стежать за своєю зовнішністю не бажаючи відставати від затятих модниць.

Внаслідок різних негативних обставин, пасма можуть почати рідшати. Представники чоловічої статі схильні до випадання локонів більше ніж жінки, тому на ринку косметологічних послуг, процедура з пересадки волосся користується популярністю саме серед чоловіків. Хоч операція зазвичай є дуже болісною, зірок не цікавлять легкі шляхи, вони прагнуть “вау результату”.

Нещодавно, часник шоу “Холостячка-2”, Роман Свечкоренко вдався до процедури та спантеличив своїх прихильників такою новиною.

Свечкоренко постав перед прихильницями з поголеною головою. Як розповів пізніше Роман, зробив це не просто так. Виявляється, чоловік давно мріяв про процедуру з пересадки волосся. Ця мрія втілилася завдяки особливому весільному подарунку від його нареченої Валерії. Сама операція пройшла успішно, але вимагала семи годин, як розповів пізніше Роман, це було досить болісно. Протягом періоду реабілітації, зірка поділився подробицями, чому ж наважився на цей крок. Чоловік повідомив, що з дитинства не мав рівної лінії лоба, а з віком вона почала рости, це і посприяло бажанню зробити операцію

Хіменес-Браво, Хветкевич, Свечкоренко зробили операцію з пересадки волосся
Хіменес-Браво, Хветкевич, Свечкоренко зробили операцію з пересадки волосся

А от відомий шеф-кухар та ведучий Ектор Хіменес-Браво вже насолоджується результатом подібної операції та хизується своїм оновленим виглядом.

Раніше він поділився в Instagram, що операцію йому зробили у Дніпрі. Це було абсолютно безболісно. Спочатку волосся Ектора повністю зголили, а потім лікар зробив необхідну спецрозмітку, аби знати, у які ділянки потрібно пересаджувати бажане волосся. Відразу після процедури, яка тривала під місцевим знеболювальним, він повідомив, що почувається добре. Головне – не користуватись капелюхами.

“Бути голомозим – це дуже зручно”, – ділиться Ектор

Як виявилось, шеф-кухар вже мав досвід операції такого типу, проте бажаного результату досягти не вдалось. Ресторатор зізнається, що найбільша його травма – залишитись без волосся. Родині ж дуже сподобалось бачити Ектора у новому амплуа. Виявляється, серед чоловіків у родині Хіменеса-Браво проблема з випадіння волосся є спадковою. Його батько став голомозим ще у 30 років, така ж доля спіткала й брата зірки. Сам Ектор соромився відсутності волосся на потилиці, тому перша невдала операція не зупинила його. Наразі шеф-кухар задоволений результатом та ділиться усіма актуальними новинами у своїх соц. мережах.

Хіменес-Браво, Хветкевич, Свечкоренко зробили операцію з пересадки волосся
Хіменес-Браво, Хветкевич, Свечкоренко зробили операцію з пересадки волосся

Поповнив когорту любителів пишної шевелюри й фрідайвер світового класу, Андрій Хветкевич. Його сторінка в Instagram рясить цікавими світлинами його приватного життя та роботи. Певно лише відсутність бажаної кількості волосся на голові турбувала Андрія.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.