Екс-учасник Холостячки-2 Роман Свечкоренко показав, як його роздуло: був красень-чоловік, а став “ельфом”

Екс-учасник романтичного шоу "Холостячка-2" Роман Свечкоренко показав, як він виглядає після операції по пересадці волосся. Таким підписники його не очікували побачити.

Другий сезон романтичного реаліті-шоу “Холостячка” не міг похизуватися величезним набором красивих чоловіків, але Роман Свечкоренко був серед таких. Глядачки одразу звернули увагу на те, наскільки красивий доглянутий психолог. І варто відмітити, що такий вигляд вимагає уваги та постійної роботи.

Звичайно, врода чоловіка зіграла йому на руку, адже в нього з’явилася велика кількість фанаток, які мріяли, що він переможе та зможе завоювати серце Огнєвіч. Але недостатньо виявилося не тільки розкішних зовнішніх даних, але і психологічної освіти, яка не допомогла йому у підкоренні жіночого серця.

Роман Свечкоренко показав, як його роздуло

Роман Свечкоренко показав нову дівчину
Роман Свечкоренко показав, як його роздуло

При цьому Роман, маючи прекрасну самооцінку, ніколи не боїться показатися смішним або не красивим аудиторії. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показав, як виглядає після пересадки волосся.

У чоловіка коротка зачіска, ззаду сильний набряк на голові. Але коли він повертається обличчям до камери, то видно, що набрякло також і обличчя, і доволі непропорційно.

Кохана дружина, яка знімала Романа не змогла стриматися та почала сміятися, а потім назвала його “ельфом”. Немає сумнівів, що через декілька днів цей набряк піде, а натомість у Романа залишиться прекрасна шевелюра, якою він буде задоволений.

Роман Свечкоренко показав, як його роздуло

Нагадуємо, що з шоу Свечкоренко вилітав 2 рази, адже ближче до фіналу Злата прийняла рішення його повернути. Втім, не склалося. Але психолог довго не був самотнім після зйомок і незабаром почав зустрічатися з красунею Валерією Чернецькою. Пройшовши складний шлях з хейту, нерозуміння та критики, пара дісталася найголовнішого моменту в їхньому житті — весілля. Молоді люди побралися наприкінці літа.

Зараз пара здебільшого займається медійним простором та активно публікує розважальний контент, чим і заробляє гроші. Чи має Роман хорошу психологічну практику достеменно невідомо.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.