Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу, зачіски та світла софітів: такою Горбунов бачить кожен день

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча вразила фотографіями, на яких показала, як виглядає в реальності без косметики та правильно виставленого освітлення.

Завдяки модельному минулому Катерина Осадча як ніхто добре знає, як правильно подати себе перед камерою та приголомшливо виглядати у кадрі. Здається, що у телеведучої не було невдалих робочих днів, і вона завжди підкорювала своїми образами.

Катя Осадча ощасливила Юрія Горбунова
Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу

Від природи Катерина має прекрасну фігуру, зріст, аристократичні риси обличчя та фактурну зовнішність. Усе це звісно набуває ще більшої гармонійності та блиску, коли Осадча постає у світлі софітів, з укладанням та вечірнім макіяжем.

Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу

Однак, кого-кого, але її не можна звинуватити у фобії бути побаченою справжньою. Адже Осадча вже неодноразово показувала, якою вона є в реальному житті.

І нещодавно телеведуча вирішила знову про це нагадати. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала себе в ліжку. На ранкових фото можна помітити, що зірка не має жодного макіяжу на обличчі, трохи заспана, розпатлана, але цілком непогано себе почуває. Саме такою Катерину кожного ранку бачить Юрій Горбунов.

Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу

Втім, також не приховується від очей прекрасна якість шкіри Катерини, за якою вона очевидно дуже добре доглядає. Волосся шовковисте та випромінює здоров’я. І це при тому, що ведуча народила трьох дітей. А як відомо, жінки після пологів зіштовхуються з проблемами, які торкаються зубів, волосся, шкіри та ваги. Безумовно Катерина не стала виключенням і також знає, що це таке, але змогла активним доглядом привести себе до тями.

Нагадуємо, що Осадча є багатодітною матір’ю. Старшого сина Іллю вона народила у шлюбі з народним депутатом Олегом Поліщуком, а двох молодших Данила та Івана у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Пара поки не планує дітей, але телеведучий неодноразово говорив про те, що дуже хотів би донечку. Катя Осадча на даний момент не може дати йому однозначної відповіді і не готова до четвертих пологів. Натомість подружжя розповіло про своє бажання усиновити малюка.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?