Іванна Онуфрійчук чекає на дитину від мільйонера? Ведуча не змогла приховати свій живіт навіть у Швейцарії

Знаменита українська телеведуча провела захід для проактивних жінок у Швейцарії та під час свого спічу засвітила округлий живіт. Чи чекає зірка на дитину?

До Швейцарії Іванна Онуфрійчук переїхала ледве не напередодні початку повномасштабної війни в Україні. Так, 2021-й став дуже щасливим для телеведучої, адже вона вийшла заміж за мільйонера з Казахстану. Пара відіграла розкішне весілля на Мальдівах, після чого переїхала до Європи. На зірку чекав підйом у кар’єрі, а також торжество, яке вона влаштувала вже безпосередньо в Києві, ще збільшим розмахом та витратами.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера
Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Увесь той час Іванна проживала на дві країни. Вона то знаходилася у Швейцарії разом зі своїм коханим, то приїжджала до рідних на батьківщину. Станом на 24 лютого зірка була з чоловіком.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Найперше, чим зайнялася зірка у цей період — це евакуація рідних. Пізніше вона покинула все та кинулася за своїм улюбленим котом Персиком, який чекав на неї в київській квартирі.

І от вже більше півтора року Іванна підтримує співвітчизників за кордоном. Нещодавно зірка повідомила про те, що буде організовувати зустрічі для активних та ділових жінок з України. І днями пройшов перший івент.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Одразу кидається в очі костюм Іванни, який вона обрала для заходу. Зазвичай телеведуча обирає доволі обтислі та відкриті фасони. Втім, у цей раз фігуру зірки розгледіти було неможливо.

А втім, під час свого спічу Іванна повернулася таким чином, що неозброєним оком можна було побачити її округлий живіт. Справедливо буде подумати, що Онуфрійчук може бути вагітною. Не тільки через свіжі кадри з Швейцарії, а також через її нещодавню заяву про бажання мати дітей та підготовку до поповнення в родині.

Так, 2022-го Іванна та Алмаз офіційно повідомили про те, що хочуть стати батьками та активно працюють над цим питанням під спостереженням лікарів. Тобто подружжя підійшло до цього з усією відповідальністю та підготувалося до поповнення в сім’ї. Та чи чекають пологи на Іванну найближчим часом поки невідомо.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?