Старша дочка Ольги Сумської Паперна показала, заради чого залишилася в москві: про українців не згадує

Старша дочка знаменитої української акторки Ольга Сумської Антоніна Паперна знову проявила себе, і не найкращим чином. Що сталося на цей раз?

Початок повномасштабної війни для Ольга Сумської був дуже складним, адже з першим усвідомленням того, що відбувається, померла її матір Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська. Фанати очікували, що на похорон бабусі приїде Тоня Паперна, яка останні декілька 10 років проживала в москві.

Тоня Паперна прийшла на презентацію російського ресурсу в москві

Тоня Паперна
Тоня Паперна прийшла на презентацію російського ресурсу в москві

Але дівчина не приїхала. Вже пізніше стало зрозуміло, що вона не збирається покидати російську федерацію, як інші українські актори. Ба більше, вона вирішила не виправдовуватися перед співвітчизниками і залишила цю задачу на плечах матері.

Ольга Сумська спочатку намагалася пояснити, чому її дочка все що залишається в москві, але пізніше виправдовувати її ставало все складніше. Адже чоловік та діти навряд змушували її приходити на презентації російських фільмів та зніматися у їхніх кінострічках.

Дійшло до того, що Антоніна заблокувала українцям доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram і досі вони не мають можливості переглянути матеріал, який публікує акторка. А все тому, що є речі, які можуть їх серйозно роздратувати.

Наприклад, нещодавно зірка засвітилася на новому заході. У москві відбулась презентація нових проєктів російського вебресурсу “Кінопоіск”. На нього з 2017 року в Україні накладені санкції, сайт заборонений. Антоніна Паперна з’явилась перед фотозоною з чоловіком. Захід відвідали й інші російські актори.

Тоня Паперна прийшла на презентацію російського ресурсу в москві

Нагадуємо, що 2015-го Ольга Сумська давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповідала, як її дочка мріє отримати російське громадянство. При цьому акторка запевняла, що це бажання не корелюється з політичною ситуацією. Мовляв, це пов’язано з кар’єрою, яку Тоня хоче будувати саме там. Повномасштабна війна зовсім не змінила поглядів дівчини.

Пізніше вона вийшла заміж за російського актора та народила там дітей. 2021-го пара придбала величезний будинок в елітному районі, на який взяла кредит.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.