Старша дочка Ольги Сумської Паперна показала, заради чого залишилася в москві: про українців не згадує

Старша дочка знаменитої української акторки Ольга Сумської Антоніна Паперна знову проявила себе, і не найкращим чином. Що сталося на цей раз?

Початок повномасштабної війни для Ольга Сумської був дуже складним, адже з першим усвідомленням того, що відбувається, померла її матір Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська. Фанати очікували, що на похорон бабусі приїде Тоня Паперна, яка останні декілька 10 років проживала в москві.

Тоня Паперна прийшла на презентацію російського ресурсу в москві

Тоня Паперна
Тоня Паперна прийшла на презентацію російського ресурсу в москві

Але дівчина не приїхала. Вже пізніше стало зрозуміло, що вона не збирається покидати російську федерацію, як інші українські актори. Ба більше, вона вирішила не виправдовуватися перед співвітчизниками і залишила цю задачу на плечах матері.

Ольга Сумська спочатку намагалася пояснити, чому її дочка все що залишається в москві, але пізніше виправдовувати її ставало все складніше. Адже чоловік та діти навряд змушували її приходити на презентації російських фільмів та зніматися у їхніх кінострічках.

Дійшло до того, що Антоніна заблокувала українцям доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram і досі вони не мають можливості переглянути матеріал, який публікує акторка. А все тому, що є речі, які можуть їх серйозно роздратувати.

Наприклад, нещодавно зірка засвітилася на новому заході. У москві відбулась презентація нових проєктів російського вебресурсу “Кінопоіск”. На нього з 2017 року в Україні накладені санкції, сайт заборонений. Антоніна Паперна з’явилась перед фотозоною з чоловіком. Захід відвідали й інші російські актори.

Тоня Паперна прийшла на презентацію російського ресурсу в москві

Нагадуємо, що 2015-го Ольга Сумська давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповідала, як її дочка мріє отримати російське громадянство. При цьому акторка запевняла, що це бажання не корелюється з політичною ситуацією. Мовляв, це пов’язано з кар’єрою, яку Тоня хоче будувати саме там. Повномасштабна війна зовсім не змінила поглядів дівчини.

Пізніше вона вийшла заміж за російського актора та народила там дітей. 2021-го пара придбала величезний будинок в елітному районі, на який взяла кредит.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.