Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра, якого забрала в Британію: нереально схожий на батька

Знаменита українська співачка Тіна Кароль усе своє життя присвятила двом справам: творчості і материнству. І часто її творчість ставала плодом кохання, так само як і її син.

Чужі діти ростуть швидко, — дуже популярне висловлювання в Україні. І воно відповідає дійсності. Не встигли фанати звикнути до думки, що поп-діва стала матір’ю одиначкою, як її син почав перетворюватися на дорослого та впевненого в собі чоловіка. Зараз її єдиному спадкоємцю Веніаміну вже 14. Він має великий зріст, прекрасні перспективи та внутрішній стержень. Про останнє, до речі, стало відомо не так давно.

Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра

Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра

Тіна Кароль довго не могла прийти до тями після смерті свого чоловіка, і відверто зізнавалася, що не хотіла жити. Єдина людина, яка тримала її на землі – це її син. Переживши справжнє пекло наяву, поп-діва прийняла для себе рішення, що навчить свого сина сприймати та відчувати біль інакше. Особливо у тому, що стосується смерті.

І нещодавно вона опублікувала текст листа, який склав Веніамін до свого вчителя, нещодавно втратившого матір. У ньому студент елітної британської гімназії та син найзнаменитішої співачки в Україні закликає викладача відсвяткувати життя близької людини, яка не так давно пішла, адже усі ці роки вона була поруч і залишила після себе великий слід. Лист вийшов настільки світлим та теплим, що користувачі не могли повірити своїм очам.

Але Веніаміну вдалося вразити мережу не тільки своїм внутрішнім наповненням. Так, влітку Тіна Кароль опублікувала кадри з фотосесії, на яких постала з сином у таких самих позах, як колись вона фотографувалася з чоловіком. Звісно, у цей момент схожість Веніаміна з батьком була просто фантастичною. Хоча від матері він також успадкував багато рис.

Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра

До речі, у Великобританії Веніамін є членом ансамблю з українських народних танців. До війни хлопчик постійно бував на батьківщині, але також регулярно подорожував з матір’ю світом. Після повномасштабного вторгнення він намагався внести свої зусилля у майбутню перемогу, але обмежився допомогою переселенцям та моральною підтримкою.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?