Не з мільярдером, а з імпозантним депутатом: Камалія похизувалася розкішним букетом, і він не від Захура

Не так давно знаменита Камалія повідомила про те, що розлучається з чоловіком. Втім, новини про особисте життя співачки настільки незрозумілі, що фанати просто не розуміють, що відбувається.

Хоча Камалія так і не змогла остаточно відповісти на питання, чи розлучається з чоловіком Мохаммадом Захуром, її життя все ж таки змінилося безповоротно. Поки мільярдер разом з дочками Арабуллою та Мірабеллою перебуває у Великобританії, артистка проводить час в абсолютно інших колах.

Так, ще два роки тому вона виступала перед пакистанськими дипломатами, допомагала коханому влаштовувати важливі прийоми для бізнесу, і була крутою світською левицею, яка могла собі дозволити усі задоволення.

Камалія розповіла, що подарувала дочка-двійнятам на день народження
Камалія заінтригувала спільними кадрами із запорізьким депутатом

Зараз же артистка говорить про те, що мріє піти на війну, як її родичка. Але поки що її допомога обмежується фінансами та безпосередньою присутністю. Артистка приїжджає у різні міста України та намагається підтримати співвітчизників у спільному горі.

Камалія заінтригувала спільними кадрами із запорізьким депутатом

Наприклад, нещодавно співачка побувала у Запоріжжі. Про її візит стало відомо завдяки спільній публікації в соціальній мережі Instagram, яку Камалія опублікували разом із запорізьким депутатом. У кадрі вона постала разом з ним та розкішним букетом квітів у руках. Варто відмітити, що навколо артистки з’являється все більше чоловіків. І на цей раз ситуація відрізняється тим, що поруч немає її благовірного.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо про ситуацію в сім’ї Калії. Її чоловік був попереджений про вторгнення. А тому бізнесмен забрав дівчат та виїхав у Великобританію, звісно, запрошуючи дружину з собою. Але Камалія зустріла ворога вдома. Лише через декілька місяців вона наважилася рушити вслід за сім’єю, але не витримала життя під одним дахом з падчеркою, з якою регулярно скандалила.

Чоловік прийняв позицію своєї дочки, а не дружини, а тому їхні стосунки потрапили у глибоку кризу. Врешті-решт, артистка заявила, що розлучається. Втім, шанувальники почали помічати, що насправді розставанням і не пахне, адже поведінка екс-подружжя стала ще більш романтичнішою та близькою.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.