Струнка як верба наречена і дитина з обручками: Влад Яма зіграв весілля та святкує своє кохання в Штатах

Знаменитий український хореограф Влад Я заінтригував мережу кадрами, на яких постав у ролі нареченого. Поруч з ним опинилася Ліліана, з якою він одружений вже 9 років.

9 років тому ряди зіркових сім’янинів поповнив відомий танцюрист та хореограф Влад Яма. Зі своєю обраницею чоловік зустрічався довго, перш ніж пов’язати себе шлюбом. Вона з’явилася якраз у той період, коли Влад почав танцювати на телебаченні і працював у парі з Наталією Могилевською. Тоді ж і виникли перші проблеми у стосунках, адже ревнощі та зіркова хвороба брали своє.

Влад Яма зіграв весілля та святкує своє кохання

Лілія Яма отримала подяку
Влад Яма зіграв весілля та святкує своє кохання

Втім, молоді молоді люди вчасно зрозуміли, що не можуть жити одне без одного. І вже тоді їхнє кохання неабияк зміцнило та почало давати міцне коріння.

Певний час Влад був доволі закритим в усіх тих питаннях, що стосувалися його особистого життя. Тому знайомити публіку зі своєю обраницею він не поспішав. Зараз він з великим задоволенням ділиться архівними кадрами, на яких показує, як виглядала його благовірна на своєму весіллі.

Так, 22 вересня пара святкує річницю і з цього приводу зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні знімки, які можуть зацікавити його фанатів.

Обидва виглядають дуже щасливими і веселими. Судячи з усього торжество пройшло на “ура”.

Через 2 роки у сім’ї народився первісток. Про народження Леона Влад тривалий час мовчав, і випадково проговорився про це під час зйомок шоу. Коли дитина підросла, то стала регулярно з’являтися у блозі свого батька.

Нагадуємо, зараз Влад Яма разом зі своєю дружиною та сином знаходиться у Сполучених Штатах Америки, куди сім’я втекла 24 лютого. За словами хореографа, він виїхав з країни легально, хоча неодноразово його колеги та шанувальники ставили під сумнів дану тезу. На критику щодо втечі Влад також реагує, запевняючи, що вважає себе набагато кориснішим для батьківщини за кордоном. Мовляв, йому вдається збирати шалені суми, які він переводить на благодійність.

Втім, користувачів це здебільшого не переконує. Деякі зірки ж впевнені, що Влад не збирається повертатися додому. Такою думкою, наприклад, поділився Юрій Горбунов.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.