Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену: нею виявилася не Репяхова

Знаменитий український музикант Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова поділилися новими кадрами з Одеси. Як подружжя опинилося на чорноморському узбережжі?

Як відомо, найбільші гроші українськими зіркам приносять не шоу та програми, а гастролі та корпоративи. Останні дають можливість за добу заробити кругленьку суму, яка додається до капіталу знаменитості. Віктор Павлік — доволі популярна особистість, яка користується великим попитом на святах.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену

Молода дружина Віктора Павліка публічно показала свою любов
Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену

І нещодавно молода дружина виконавця Катерина Репяхова, яка також є знаменитою блогеркою, зайвий раз довела, що її чоловік все ще знаходиться на піці. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені на чорноморському узбережжі. Зіркове подружжя приїхало у сонячну Одесу.

Саме там Віктор Франкович виступив для новоспеченої сім’ї. У цей раз Катерина поїхала разом зі своїм чоловіком вочевидь через любов до міста, адже після пологів вона припинила виконувати ці обов’язки концертної директорки.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену. Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової 

На кадрах можна помітити неймовірний пейзаж, а також молодих закоханих, які увесь вечір дивилися тільки одне на одного.

Нагадуємо, що у пари власного весілля не було. Віктор Франкович взяв у дружини Катерину у той період, коли оплакував смерть молодшого сина Павла, який помер від остеосаркоми. Саме заради спадкоємця Павлік не йшов з родини і жив на дві сім’ї.

Після прощання з Павлом Віктор Павлік одразу розписався з концертною директоркою. Катерина неодноразово говорила, що вони все ж таки планують торжество, але спочатку це було неможливим через її вагітність, потім через коронавірус, а пізніше через війну. Зараз блогерка намагається навіть не обговорювати зі своєю публікою плани на святкування. Втім, зіркова пара також полюбляє яскраво відмічати річниці і не залишає себе без задоволення романтично провести вечір.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.