Леся Нікітюк розкрила правду про свої стосунки з Сергієм Притулою: дзвонить по ночах та слідкує за ведучою

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вперше показала, як виглядають її листування з колишнім колегою Сергієм Притулою. Стосунки зірок міцні.

Коли Сергій Притула та Леся Нікітюк почали співпрацювати, здавалося, що вони ніколи не зможуть знайти спільну мову. В обох сильний характер, в обох бажання домінувати та бути лідерами. Втім, вони виявилися найкращими тандемом, який бачив “Новий канал”.

І мабуть вони не припинили б співпрацювати, якби не повномасштабна війна. Після вторгнення Сергій Притула повністю сконцентрувався на благодійності та волонтерстві, а тому посунув розважальний формат у дальній ящик, а потім взагалі відмовився від нього назавжди. Для Лесі Нікітюк знайшли нового партнера, який тим не менш поки що не може зайняти ту нішу, яку займав його попередник.

Леся Нікітюк розкрила правду про свої стосунки з Сергієм Притулою

Леся Нікітюк згадала, як Притула запрошував її на побачення
Леся Нікітюк розкрила правду про свої стосунки з Сергієм Притулою

2022-го Леся Нікітюк майже не розповідала про те, які стосунки має з колишнім співведучим, як в нього справи, і взагалі чи бачаться вони. Втім, останнім часом постійно нагадує про те, що їхні стосунки не стають холоднішими, а навпаки, наче теплішують від світла старої дружба.

Так, виявляється, що Притула не тільки може подзвонити своїй екс-колезі вночі, але й тепер повністю на її стороні.

Леся Нікітюк розкрила правду про свої стосунки з Сергієм Притулою. Скріншот особистої сторінки телеведучої

У новому листуванні, скріншот якого Леся Нікітюк оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Сергій обіцяє їй, що буде вболівати за команду дівчат, хоча сам близько 10 років вів за собою команду хлопців.

Нагадаємо, що місце Притули у новому сезоні шоу “Хто зверху” зайняв Богдан Шелюдяк, який прославився як блогер та актор серіалу “Київ днем та вночі”. Не встигши нагадати про себе аудиторії, він потрапив у гучний скандал з Богданом Остапчуком та Олексієм Завгороднім через обговорення волосся на жіночому тілі. Тож перед сезоном Богдан фактично поніс репутаційні втрати, але як це вплине на його подальшу роботу на каналі поки не зрозуміло.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.