Остапчук показав красу молодої обраниці: поки Володимир працює, Катерина Полтавська ніжиться в ліжку

Шоумен Володимир Остапчук щасливий у нових відносинах та не може намилуватися молодою дружино. Блогер залюбки ділиться красою коханої з підписниками.

Український телеведучий та блогер Володимир Остапчук не зміг втриматися та виклав чергові фото Полтавської у мережу. Шоумен розмістив знімки Катерини у своєму Instagram. В сторіс Полтавська ніжиться в ліжку, поки Остапчук збирається на роботу.

Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю
Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю

Також, Володимир щиро не розуміє навіщо жінці дві валізи. Сам блогер ходить в тому, в чому був в дорозі. Напевно чоловіки ніколи не зможуть зрозуміти потреби жінки.

Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю
Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю

Полтавська ж розповіла, де зараз перебуває пара. Закохані приїхали до Львова, через роботу Остапчука. Пара зупинилася в одному з львівських готелів. Й поки чоловік працюватиме, Катерина планує розслабитись. Вони тільки повернулися з закордону, тому жінка стомилася у дорозі та поскаржилася на болі в спині.

Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю
Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю

Катерина зізналась, обранець дуже акуратна людина та любить чистоту. Навіть перед приходом покоївки старається навести порядок. Катерина ж має протилежні звички. Вдома жінка прибирає та підтримує порядок, але у подорожах ловить “дзен” та поводить себе, як “свиня”.

Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю
Шоумен Володимир Остапчук показав молоду обраницю

Нагадаємо, Володимир Остапчук двічі розлучений. Вперше чоловік одружився у 2007 році на Олені Войченко. Пара має двох спільних дітей. Донька – Емілія та син – Еван-Олександр. Подружжя було у шлюбі 13 років. Другою обраницею Володимира стала Христина Горняк. Шлюб пари був коротким, через 2 роки подружжя розбіглося та досі не можуть поділити спільне майно.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.