Голлівудські локони та блиск в очах: ​​Камалія оговталася від розлучення і показала Захуру, кого він впустив

Найбагатша співачка України Камалія не так давно засмутила своїх шанувальників новиною про хворобу та розлучення. Однак, зараз артистка розквітає на очах.

Шанувальники Камалії звикли до її образу люблячої, але суворої матері, а також коханої дружини, якій чоловік-мільярдер не може відмовити абсолютно ні в чому. Втім, в реальності ця картина вочевидь виглядала абсолютно інакше, адже доволі несподівано стало відомо, що пара прийняла рішення розлучитися. Сталося це прямо під час повномасштабної війни, про що артистка не змовчала, заявивши, що їй шкода.

Однак, екс-подружжя не полишило своїх фанатів, а продовжувало їх підтримувати та представляти Україну на різних заходах по всьому світу. Звісно, ці поїздки носили доволі важливий характер, адже мільярдер та його колишня дружина спонукали багатіїв віддавати гроші на благодійність.

Камалія вразила перевтіленням у стиліста та візажиста

Камалія заінтригувала спільними кадрами із запорізьким депутатом
Камалія вразила перевтіленням у стиліста та візажиста

Однак, за останні декілька місяців шанувальники також звернули свою особливу увагу на зовнішній вигляд артистки. Мовляв, набряки та зайву вагу вже неможливо приховати. Артистка поспішила виправдатися та зізналася, що має синдром Хашимото, через який фанати мають можливість спостерігати за такими трансформаціями її тіла та обличчя.

Мабуть тому нещодавно їм було особливо приємно побачити Камалію знову у всій краси. Так, артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких постала з голлівудським світлими локонами та вечірнім макіяжем. Подібні образи дуже їй пасують, а тому не було сумнівів, що артистка знову зможе підкорити мережу, якщо захоче.

Але колишній чоловік навряд побачить дані кадри, а все тому, що він не зареєстрований в Instagram і взагалі неактивний в соціальних мережах. Хіба що спільні дочки екс-пари покажуть йому кадри з мамою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Мохаммад забрав двійнят, яких народила йому співачка та евакуювався до Великобританії. Камалія відмовилася їхати та залишилася зі своєю батьківщиною. Пізніше артистка все ж таки виїхала, але ненадовго, незабаром повернувшись та посиливши свою позицію щодо бажання залишатися в Україні.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.