Молода дружина Віктора Павліка вразила образом з волоссям на ногах та пір’ям: для Остапчука не 10 з 10

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова здивувала незвичайним образом з пірʼям, який показала своїм шанувальникам. Усі деталі в статті.

Незадовго до розпису з Віктором Павліком його обраниця Катерина Репяхова прийняла рішення ввести свій блог. З тих пір дівчина кожного дня виходить на зв’язок та розповідає про те, що відбувається у її житті, у кар’єрі її коханого чоловіка, реагує на новини, ділиться проблемами та досвідом, тощо.

Користувачі пройшли разом з нею доволі непростий шлях. Дівчина публічно скандалила з колишньою дружиною Віктора Франковича Ларисою, показувала як проходить її вагітність та пологи, розповідала про материнство. Не оминула Катерину і пластична хірургія. Нещодавно вона показувала, як змінила свій носик та продемонструвала хід реабілітації.

Дружина Віктора Павліка Репяхова вразила образом в пірʼях

Віктор Павлік розповів про стосунки з Репяховою
Дружина Віктора Павліка Репяхова вразила образом в пірʼях

Блогери як ніхто знають, як часом важко буває підтримувати цей шалений темп, в якому мають необхідність підписники. Втім, Катерина його ніколи не зменшує. Наприклад нещодавно вона потішила публіку доволі незвичайним образом. Зірка зробила фотографію, сидячи в автомобілі.

У кадр потрапив низ її спідниці, який був прикрашений пір’ям, а також свої ніжки. Світло на них впало таким чином, що можна помітити світлий пушок на шкірі. І хоча в сучасному світі жінка може виглядати так, як їй заманеться не так давно прогримів в скандал з участю Володимира Остапчука та Олексія Завгороднього, в якому вони оцінювали жінок та заявили, що дівчина з волоссям на ногах не може бути 10 із 10.

Дружина Віктора Павліка Репяхова вразила образом в пірʼях

Втім, Віктор Павлік навряд би погодився з хлопцями, хоча і не коментував скандал, який стався. Сама ж Катерина вже неодноразово стикалася з критикою своєї зовнішності, як і будь-яка відома людина. Втім, вона дотримується доволі гідної та аристократичної лінії поведінки. Збити її з пантелику критичними коментарями неможливо, а втім, обережно висловлену думку на рахунок деяких нюансів Репяхова приймає до уваги.

На щастя, часи, коли жінку могли розкритикувати за пушок на ногах давно у минулому і критикуючих на цей рахунок стає все менше.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?