Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк: “Я вище всіх своїх друзів та працівників”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, наскільки вона висока в в реальному житті. Чи можуть з нею позмагатися Леся Нікітюк та Катя Осадча?

Коли Маша Єфросиніна вперше з’явилася на українських екранах вона одразу ж підкорила аудиторію своєю зовнішністю. Вона ідеально підходила для роботи моделлю або акторки. Власне, зірка знялася не в одному серіалі, але все одно зосередила свій основний фокус саме на діяльності журналіста. Примітно, що попри активність в соціальних мережах Маша не любить, коли її називають блогером через асоціацію з колегами по цеху, які здебільшого створюють контент у стилі лайфстайл та не проти скандалів заради піару.

Однак, у її блозі регулярно з’являються матеріали подібного плану, завдяки яким шанувальники мають можливість впізнати кумира краще.

Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк

Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Так як Маша неодноразово виходила на велику сцену поруч з іншими зірками, в українців навіть не виникало відчуття, що вона має низький зріст. Природа нагородила Єфросиніну довгими ногами та прекрасною статурою. Втім, мало хто здогадувався, наскільки вона висока в реальності.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своїми співробітниками, яка показала справжню картину, що розгортається на робочому місці: зірка дійсно вище за своїх підопічних на голову і навіть ледь не на дві.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк

Подібними даними можуть похизуватися хіба що Оля Полякова та Катя Осадча. І тим не менш, Катерина набагато нижча за свою колегу, а Оля Полякова полюбляє носити підбори та високе взуття, тож зрозуміти, хто кого обігнав дуже важко.

Нагадуємо, що не так давно російська прокуратура опублікувала вирок для Маші Єфросиніної за її проукраїнську позицію. Телеведучу привітали колеги, а сама зірка відреагувала доволі очікуваним чином: заявила, що дуже старалася заробити реакцію від російської влади. Втім, її рідна сестра, яка ще не так давно була невісткою Ющенко взагалі не відреагувала на новини про Машу, хоча сама перебуває в москві.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.