Мітчелл показала маму Фреймут в юності та себе маленьку: світла сорочка та великі чорні окуляри (ФОТО)

Донька знаменитої української журналістки, телеведучої, а нині письменниці Ольги Фреймут оприлюднила цікаву архівну світлину з власного дитинства, на якій її зіркова мама ще зовсім юна.

Так, амбіційна Ольга Фреймут була відповідальною та прискіпливою не тільки в роботі ревізора, що принесла їй справжній успіх, а й у виборі свого обранця. Бувши студенткою у Лондоні, майбутня зірка познайомилася з британцем Нілом, який зачарував дівчину своїми галантними манерами. Утім, все виявилося муляжем, а при спільному житті від того імпозантного кавалера нічого не залишилося, окрім доньки Злати, яку вона народила, повернувшись до України.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Злата Мітчелл все своє дитинство провела в Україні, часто ще маленькою бувала на знімальних майданчиках у мами, адже телевізійна робота займала у Фреймут велику кількість її часу.

Наразі старшій доньці телеведучої 17 років, вона живе та навчається в США й не приховує, що своє подальше життя бачить саме в Каліфорнії, проте не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого дитинства провели в Україні.

Нещодавно донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл оприлюднила архівну світлину, де вона ще зовсім маленька, а її зіркова мама ще зовсім юна, яка намагалася проводити час з дитиною, попри щільний графік роботи. На фото дівчинка позувала в чорних великих окулярах та сорочці кольору морської хвилі, а Фреймут в блакитному літньому сарафані й білих бусах.

Мітчелл показала маму Фреймут в юності та себе маленьку

Нагадаємо, що Ольга Фреймут наразі заміжня за генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко, який зайняв місце вітчима Злати Мітчелл. Пара, окрім 17-річної старшої доньки Фреймут, виховує ще 7-річного сина Валерія та 6-річну доньку Євдокію.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.