У статусі колишньої дружини на 20 довгих років: як Наталія Могилевська розбила серце бізнесмену з Ізмаїлу

Наталія Могилевська опинилася у статусі колишньої дружини на 20 довгих років. Як співачка отримала серце бізнесмена з Ізмаїлу, але не зберегла його любов?

Вперше і востаннє Наталія Могилевська офіційно вийшла заміж 20 років тому. 2004-го вона зіграла розкішне весілля з бізнесменом Дмитром Чалим. Шлюб тривав рівно рік. Тоді підприємець проживав в Києві і можливо навіть не здогадувався, що шлях його буде простягатися аж на південь України до крайньої точки.

Наталія Могилевська розповіла про свій єдиний офіційний шлюб

Наталія Могилевська та Дмитро Чалий
Наталія Могилевська розповіла про свій єдиний офіційний шлюб

Наталія Могилевська тим часом знаходилася на піку своєї популярності: вона знімала кліпи, грала концерти, брала участь у різноманітних шоу і мала найвпливовіших друзів серед свого оточення.

Зокрема тоді, вона ще прекрасно ладнали з Ладою Лузіною та іншими журналістами. А тому новина про розлад в сім’ї досягла вух її фанатів одразу.

Виявляється, рішення про розлучення вона винесла швидко та різко: Наталія Могилевська прийшла на перегони і повідомила чоловіку про те, що віднині він холостяк на вулиці, серед інших людей. Напевно, ніхто не знає, як він тоді почувався і що подумав. Але артистку відпустив і навіть залишився з нею у дружніх стосунках. Ніяких скандалів, ніяких розбірок, ніяких докладних інтерв’ю, в яких колишні партнери поливають одне одного брудом.

Зараз Дмитро Чалий проживає в місті Ізмаїл. Чоловік займається судноплавством і займає серйозну посаду в організації. Як саме склалося його доля — загадка, адже після розлучення з Наталією він вів суто непублічний образ життя.

Співачка зізнавалася, що довгий час після розлучення не була готова до нового шлюбу, пізніше в її особистому житті настав період стагнації. Лише зараз Могилевська змогла створити свою сім’ю і на даний момент виховує разом з обранцем двох прийомних дочок. Який в них офіційний статус стосунків Наталія не розповідає. Цілком можливо, що вони таємно розписалися. Як ніяк, для усиновлення Наталія мала створити повну сім’ю.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?