Настя Каменських прийшла на премію з великим животом: майбутня мама вирішила не ховати очевидне

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу своїм виглядом на премії "Музвар", яка сталася днями. Усі деталі в статті.

Почути про вагітність Насті Каменських — найбільша мрія фанатів співачки. Вже неодноразово в мережі з’являлися чутки про цікаве положення артистки, але кожного разу вони були спростовані. Сама Настя говорить про те, що звикла до цих пліток. Але наполягає на тому, що одразу ж розповість шанувальникам про свій стан, якщо завагітніє. При цьому артистка впевнена, що пізнає щастя материнства, адже дуже хоче народити малюка.

Настя Каменських засвітила округлий живіт
Настя Каменських прийшла на премію з великим животом

Настя Каменських прийшла на премію з великим животом

Нещодавно у фанатів знову з’явилося сподівання, що можливо Настя Каменських скоро дасть знати про свою вагітність. Так, зірка відвідала музичну премію у компанії колеги SWOIIA, з якою нещодавно заспівала дуетом та засвітила доволі округлі форми. Примітно, що Настя не намагалася їх приховати, адже обрала облягаючу сукню та піджак, який не застібнула.

Настя Каменських прийшла на премію з великим животом

При цьому знаменитість буквально світилося від щастя, виглядала дуже круто, а її шкіра виблискувала. Безумовно, окремі компліменти вона могла отримувати за макіяж та зачіску, які завжди знаходяться на висоті.

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап тривалий час приховували свої стосунки. Після весілля у київському лісі, яке відбулося 2019-го пара розповіла, що справжній розпис взагалі стався у Лас-Вегасі багато років тому. Чому вони приховували статус своїх взаємин невідомо, але в будь-якому випадку Потап та Настя встигли насолодитися стосунками, про які не було відомо публіці. І звісно, тоді від співачки не очікували малюка настільки сильно.

В Олексія тим часом вже підростає син-підліток. Андрію вже 14 років, він неймовірно високий і обожнює свою сім’ю. Під час повномасштабного вторгнення юнак показав себе з найкращої сторони, показавши, що він може стати головою родини. На даний момент Андрій Потапенко є єдиним сином продюсера, і подає дуже великі надії. Також у Потапа є падчерка Наталія, яка минулого року вийшла заміж та переїхала жити за кордон.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.