Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу: молодий красень, який замилив їй очі і став альфонсом у приймах в іншої

Декілька років тому Аліна Гросу встановила новий рекорд в українському шоу-бізнесі по короткотривалості шлюбу. Її союз з російським бізнесменом протривав півроку.

Навчання в москві Аліні Гросу не давалося легко, не дивлячись на її гроші, статус та влаштовану кар’єру. І справа не в учбовій програмі, а у стосунках з іншою молоддю. Артистка не приховувала у своїх інтерв’ю, що регулярно стикається з відсутністю взаємоповаги на курсі. Мовляв, студенти регулярно нагадували про те, що в російській федерації вона не знаменитість.

Аліна Гросу поділилась своїми фобіями
Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Втім, саме там вона знайшла свого першого чоловіка Олександра Комкова. Молодий хлопець позиціонував себе як бізнесмен, який займається IT-технологіями. Втім, поселилася молода родина не в москві, а у квартирі співачки в Україні.

Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Витрати на весілля також взяли на себе батьки Гросу. Оголошена вартість торжества в італійській провінції — 100 тисяч євро. Але як то кажуть, щастя не в грошах. Статус та безбідне майбутнє не змогло гарантувати закоханим гармонії в сім’ї. Вже через півроку Аліна Гросу повідомила про те, що розлучається.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Справжню причину вона приховувати навіть не збиралася. Зірка зізналася, що коханий попросив у неї паузи в стосунках, але цю паузу він використовував не для рефлексії та медитації, а для того, аби проводити час з іншою жінкою, яка до того ж була набагато старшою за нього. Коли стосунки з потенційною коханкою не склалися, він повернувся до благовірної та попросив відновити стосунки, в чому вона йому відмовила.

Незабаром після розлучення Аліна Гросу знайшла нового бойфренда. Ним став росіянин Роман Полянський. Артистці неодноразово дорікали, що нібито після Комкова вона занадто швидко знайшла іншого.

Втім, Гросу 2021-го у ході інтерв’ю заявила, що у її колишнього чоловіка вже є дружина і навіть дитина. Тож у цьому питанні він її обігнав, а критика її стрімкого розвитку стосунків з Полянським недоречна.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Примітно, що екс-подружжя слідкує за життям одне одного в соціальній мережі Instagram. Втім, Олександр та Аліна не спілкуються. Натомість батько Аліни Гросу якось розповів, що він не вірив у цей шлюб, був проти, але вголос не висказував своїх претензій. Мовляв, дав можливість молодим людям спробувати та побачити правду.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?