Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу: молодий красень, який замилив їй очі і став альфонсом у приймах в іншої

Декілька років тому Аліна Гросу встановила новий рекорд в українському шоу-бізнесі по короткотривалості шлюбу. Її союз з російським бізнесменом протривав півроку.

Навчання в москві Аліні Гросу не давалося легко, не дивлячись на її гроші, статус та влаштовану кар’єру. І справа не в учбовій програмі, а у стосунках з іншою молоддю. Артистка не приховувала у своїх інтерв’ю, що регулярно стикається з відсутністю взаємоповаги на курсі. Мовляв, студенти регулярно нагадували про те, що в російській федерації вона не знаменитість.

Аліна Гросу поділилась своїми фобіями
Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Втім, саме там вона знайшла свого першого чоловіка Олександра Комкова. Молодий хлопець позиціонував себе як бізнесмен, який займається IT-технологіями. Втім, поселилася молода родина не в москві, а у квартирі співачки в Україні.

Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Витрати на весілля також взяли на себе батьки Гросу. Оголошена вартість торжества в італійській провінції — 100 тисяч євро. Але як то кажуть, щастя не в грошах. Статус та безбідне майбутнє не змогло гарантувати закоханим гармонії в сім’ї. Вже через півроку Аліна Гросу повідомила про те, що розлучається.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Справжню причину вона приховувати навіть не збиралася. Зірка зізналася, що коханий попросив у неї паузи в стосунках, але цю паузу він використовував не для рефлексії та медитації, а для того, аби проводити час з іншою жінкою, яка до того ж була набагато старшою за нього. Коли стосунки з потенційною коханкою не склалися, він повернувся до благовірної та попросив відновити стосунки, в чому вона йому відмовила.

Незабаром після розлучення Аліна Гросу знайшла нового бойфренда. Ним став росіянин Роман Полянський. Артистці неодноразово дорікали, що нібито після Комкова вона занадто швидко знайшла іншого.

Втім, Гросу 2021-го у ході інтерв’ю заявила, що у її колишнього чоловіка вже є дружина і навіть дитина. Тож у цьому питанні він її обігнав, а критика її стрімкого розвитку стосунків з Полянським недоречна.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу

Примітно, що екс-подружжя слідкує за життям одне одного в соціальній мережі Instagram. Втім, Олександр та Аліна не спілкуються. Натомість батько Аліни Гросу якось розповів, що він не вірив у цей шлюб, був проти, але вголос не висказував своїх претензій. Мовляв, дав можливість молодим людям спробувати та побачити правду.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?