Вагітна Настя Каменських готується зробити Потапа батьком: круглий живіт виступає з-під концертних нарядів

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову засвітила округлий живіт та заінтригувала мережу імовірною вагітністю. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Незважаючи на щиру любов Насті Каменських до дітей, аудиторія не може зрозуміти, як так склалося, що в артистки немає своїх. Співачка завжди уникає подібних запитань та ніколи не дає прямої відповіді. У найкращому випадку вона посилається на волю Господа. Мовляв, поки що не дав малюка. Втім, фанатам залишається лише сподіватися, що артистка або приховує дитину так само успішно як колись приховувала шлюб, або ж замовчує свою вагітність.

Настя Каменських готується зробити Потапа батьком

Нещодавно в мережі знову поповзли чутки про імовірне цікаве положення Насті Каменських. Спровокували їх останні фотографії артистки, на яких вона постає з доволі округлою фігурою.

Настя Каменських готується зробити Потапа батьком

Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові знімки, на яких помітно округлий животик зірки. Цікаво, що рівно рік назад артистка також з’являлася на людях з фігурою, яка майже впевнила аудиторію у тому, що зірка виношує дитя. Втім, співачці довелося спростувати дану новину і дійсно, про пологи в родині не повідомляли.

До того ж у Олексія Потапенка насправді є дитина. Спадкоємця йому народила Ірина Горова. Андрію вже 14 років і він неймовірно нагадує свою матір і характером, і рисами обличчя. Від батька йому дістався зріст та стиль одягу. Здавалося, що з Настею Каменських хлопець взагалі не спілкується, але після повернення з-за кордону Потап опублікував декілька знімків, на яких показав, як мачуха та пасинок проводять час разом.

Продюсер постійно говорить про те, що мріє про багатодітну сім’ю. Втім, для здійснення цієї мрії у пари насправді обмаль часу, адже він не стоїть на місці. На даний момент зіркам взагалі нічого не заважає задуматися про поповнення, адже є і гроші, і статус, і здоров’я, і потенціал. Хіба що війна за вікном не дає впевненості у майбутньому.

Втім, багатьом знаменитостям це не заважає вагітніти та народжувати і, хто зна, можливо Настя Каменських вже незабаром повідомить щасливу новину.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.