Син Ксенії Мішиної Платон змінив імідж та отримав роль в серіалі: пішов по маминих стопах – “Крутий досвід”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина не тямить себе від щастя, оскільки єдиний син Платон пішов по її кар'єрних стопах, отримав роль в серіалі та почне заробляти свої перші гроші.

Одна з найбажаніших холостячок країни, одна з найпопулярніших українських акторок сучасності Ксенія Мішина поділилася останніми новинами зі свого життя. Спочатку зірка заінтригувала підписників її блогу в соціальній мережі Instagram, адже показала сина Платона в оновленому іміджі з чорним кольором волосся та поцікавилася, чому син має такий вигляд.

Екс-холостячка Ксенія Мішина продемонструвала свою тонесеньку талію
Ксенія Мішина з сином Платоном

Зіркова матуся зізналася, що оновлення у зовнішності потребувала роль у серіалі, на яку затвердили її сина. Тож, вже вчора відбувся його перший робочий день, і Мішина почала оприлюднювати кадри зі знімань та ділитися власними емоціями.

Син Ксенії Мішиної Платон змінив імідж та отримав роль в серіалі

Акторка розповіла, що режисером даного серіалу став Денис Тарасов, з яким їй вже довелося успішно співпрацювати в проєкті “Клятва лікаря”. Син зірки отримав досить цікаву роль кримськотатарського хлопця-хакера, блогера TikTok, а тому тепер розуміємо, навіщо було змінювати імідж.

Син Ксенії Мішиної Платон змінив імідж та отримав роль в серіалі

Ксенія і не розраховувала на те, що Платон колись буде зніматися в кіно та відчує на собі світ кіноіндустрії. В такі моменти акторка починає вірити, що від долі справді нікуди не втечеш:

“Чесно кажучи, ми взагалі не розраховували на те, що Платон колись буде зніматися, але історія дуже цікава і в такі моменти дійсно віриш в те, що від долі не втечеш”.

Син Ксенії Мішиної Платон змінив імідж та отримав роль в серіалі

Зірка зізналася, що в перший знімальний день сина її не було поруч, але вона просила свою маму, аби та знімала кожну сцену для того, щоб родина мала змогу передивлятися та слідкувати за реакцією Платона. Також для матусі важливо разом розібратися та попрацювати над його помилками з коучем, якого Мішина найняла за тиждень до знімань для підготовки хлопчика до ролі.

Постає логічне запитання, чому мама, яка є успішною українською акторкою, має багато успішних проєктів не може попрацювати з сином. Відповідь від знаменитості прозвучала досить обґрунтовано:

“Спитаєте, чому не я? Бо я мама”.

Син Ксенії Мішиної Платон змінив імідж та отримав роль в серіалі

Зрештою, Ксенія Мішина прагне залишатися мамою, а не вчителем. Вона пишається сином, підтримує його та сподівається на подальші кар’єрні висоти своєї дитини.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?