“Полюбила я”: Огнєвіч після чуток про роман випустила символічну пісню – натяк на стан в особистому житті?

Українська співачка Злата Огнєвіч випустила досить символічну для всіх жінок пісню "Полюбила". Нині композиція стала для них уособленням любові та прийняття власної неповторності.

Прихильники знаменитості активно увімкнулися до обговорень в соціальних мережах про особисте життя холостячки. Це й не дивно, адже після болісного публічного розриву з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним, Злата Огнєвіч отримала від українців колосальну підтримку.

Огнєвіч розповіла причину розриву з Задворним
Огнєвіч після чуток про роман випустила символічну пісню

Нині співачці приписують все частіше романи з медійними колегами та шукають своїм здогадкам реальні підтвердження. Нещодавно до прицілу підозр про нові стосунки зірки потрапило романтичне відео Злати Огнєвіч та шеф-кухаря Євгена Клопотенка, де виконавиця наспівує рядки зі свого хіта “Народжені вільними”, а кулінар закохано дивиться їй в очі та ніжно тримає її за руку.

Однак це виявився хороший піар-хід, оскільки сам Євген раніше розповідав, що є прихильником вільних стосунків, а от у Злати зовсім інші цілі.

Так, днями Злата Огнєвіч випустила свою нову музичну роботу “Полюбила”, яка надовго засіла в головах жінок, які люблять та приймають себе. Імовірно, артистка хотіла донести, що наразі вона ще не зустріла того самого, а рядки з даного хіта: “Полюбила я себе, стала коханою, не підняли до небес, сама дістану я” – натякають, що вона сама ладна робити себе щасливою.

Цікаво, але зірка вирішила більше не коментувати пліток, які ширяться в Мережі про її особисте життя, адже наразі холостячка повністю занурилася у творчу діяльність. Однак раніше зізнавалася, що питання, чому вона досі не вийшла заміж та не народила дітей викликали у неї шквал негативу, оскільки переконана, що її час ще просто не настав.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.