Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

Як відомо, Арсен Мірзоян розпочав свій шлях з вокального шоу, і з тих пір має доволі міцну фанатську базу. Голос артиста можна впізнати із тисячі, його мотиви також, що гарантує йому можливо і не надвисоку популярність, але постійно увагу глядача.

Арсен Мірзоян розповів, який гонорар був найбільшим у його житті

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв'язок з колишньою і першою
Арсен Мірзоян розповів, який гонорар був найбільшим у його житті

Ще 2 роки тому Арсен тим не менш розповідав у своєму інтерв’ю, що лише придбав з дружиною квартиру, і планує там робити ремонт. До цього сім’я жила у Ніни Митрофанівни Матвієнко через відсутність власного житла. Здавалося, що це просто неможливо — за таку довгу співочу кар’єру не заробити на апартаменти.

І, власне, нещодавно Арсен Мірзоян підтвердив ці здогадки, назвавши, найвищий гонорар, який отримував за увесь цей час. За ці гроші цілком можна було-б купити цілу квартиру. Але судячи з усього, у пари просто були інші пріоритети.

Так, в одному зі своїх інтерв’ю Арсен зізнався, скільки одного разу заробив за вечір.

“Це був концерт. На приватних вечірках немає такої градації цін. Для мене це був палац “Україна”. Двічі я виступав. Витратна цифра була – 1 мільйон гривень. Те, що пішло на рекламу, оренду світла і звуку, зарплати. А за виступ 100 і 200 тисяч гривень отримував. І 500 тисяч, і мільйон за один виступ. Але це зробив не я, а курс долара”

А зараз вже зірка зізнається, що взагалі не може помислити про якісь витрати в особистому житті, адже кожна велика сума — це машина для захисників або інше обладнання, яке життєво необхідно.

На даний момент Арсен Мірзоян здебільшого влаштовує концерти лише з єдиною метою — зібрати кошти для побратимів, які чекають на допомогу.

До речі, на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються різні кадри, на яких Арсен показує, як проводить разом з захисниками час, і навіть разом з ними створював рекламу для своїх виступів.

Схожі статті