46-річна Камалія засвітила округлий живіт та вразила зізнанням про своє материнство: “Третю дитину”

Найбагатша співачка України Камалія стала матірʼю 10 років тому вперше. Зірка народила прекрасних двійнят, які зараз вже перетворюються на чарівних дівчат.

Найзатятішу боротьбу за материнство в українському шоу-бізнесі вела саме Камалія. Понад 10 років вона намагалася стати матір’ю і таки змогла добитися свого. В результаті процедури екологічного запліднення народилися двійнята, які отримали імена Арабелла та Мірабелла.

Камалія заінтригувала мережу кадром з округлим животиком

Камалія вийшла в люди з іншим чоловіком
Камалія заінтригувала мережу кадром з округлим животиком

Попри те, що артистка обожнює своїх спадкоємиць, доля їх розлучила. Після початку повномасштабної війни в Україні красуні були вимушені переїхати до Великобританії разом зі своїм батьком, який також евакуювався. Натомість артистка прийняла рішення залишитися на батьківщині, так як готова докладати будь-які зусилля задля майбутньої перемоги.

Зараз дівчата навчаються у Лондонській школі і час від часу бачаться з матір’ю, коли випадає така нагода. Для співачки це велике випробування, яке воно все ж таки проходить. Втім, шанувальники починають підозрювати, що ймовірно у зірки можуть бути плани стати матір’ю ще раз.

Так, нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сімейне фото, на якому постала поруч зі своїм “колишнім” чоловіком та дочками. На ньому можна помітити певні особливості талії артистки, які можуть говорити про те, що вона знаходиться на маленьких термінах вагітності. Однак не виключено, що в цей день зірці просто не пощастило з якістю фотографії.

Камалія заінтригувала мережу кадром з округлим животиком. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, півроку тому Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком. Причини такого рішення доволі непрості: зірка не змогла знайти спільну мову з падчеркою, в результаті чого ставалися скандали. Мільярдер прийняв сторону своєї дочки, що важко сприйняла його дружина.

Втім, шанувальники сподіваються, що голови подружжя трохи охололи і вони змогли помиритися. Тим паче, що після заяви про розлучення артистка жодного разу не нагадувала про те, що вони з чоловіком більше не разом, хоча неодноразово виходила з ним в світ.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?