Джамала відгуляла гучне кримськотатарське весілля і показала сукню нареченої: з фатою та мереживом

Знаменита українська співачка Джамала відгуляла гучне а весілля разом зі своїми співвітчизниками та показала, як кримськотатарська весілля відрізняється від українського

Хоча Джамала розпочинала свій шлях з тієї ж самої поп-культури, як безліч її колег, зірка все ж таки не забула на піці своєї популярності прославити кримськотатарську культуру. Нещодавно у співачки вийшов неймовірний музичний альбом, в якому можна насолодитися її проявом в усій красі.

Артистка постійно нагадує про те, наскільки красивими та аутентичними є традиції народу Криму і регулярно  знайомить фанатів з цією стороною життя незалежної України.

Джамала заінтригувала свіжими знімками з весілля

Наприклад, нещодавно зірка побувала на весіллі. Свіжі знімки з торжества вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та зачарувала святом кохання, яке влаштували кримські татари. Особливу увагу привертає сукня нареченої. Жінка зупинила свій вибір на образі з великою кількістю мережева, яке нагадує в’язану тканину, а на голові у неї опинилася класична фата. На святі танцювали навіть найстарші члени родини, чим особливо потішили гостей.

Джамала заінтригувала свіжими знімками з весілля

Чоловіка Джамали на кадрах не було, втім є ймовірність, що він просто не захотів фотографуватися.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні першою українською зіркою, яка рушила у концертний тур з метою зібрати якомога більше грошей для постраждалих стала Джамала. Поки інші колеги лише займалися організацією своїх поїздок, зірка вже повернулася з великою кількістю грошей, які віддала на благодійність. З тих пір Джамала займалася інформаційною боротьбою та збором коштів.

Зірці також вдалося познайомитися з президентом Сполучених Штатів Америки та його дружиною, а також засвітитися з голлівудськими зірками. Увесь цей час вона працювала, не покладаючи рук, і лише нещодавно дозволила собі взяти невеличку паузу від цієї виснажливої боротьби. Її чоловік знаходився в Україні та намагався втримати свій бізнес, який неабияк постраждав. Джамала зізнавалася, що він працював в нуль, але не розпускав кав’ярню, щоб його співробітники не втратили роботу та могли заробляти гроші.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?