Екс-учасник “Холостячки” Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка: молода і свіжа

Учасник першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко вперше показав публіці, як виглядає матір його сина. Детальніше в статті.

Після участі у першому сезоні популярного романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Олексій Тригубенко майже одразу знайшов собі нову супутницю. Здавалося, що без Ксенії Мішиної він зовсім не сумував. Втім, раптом красуня зникла з полю зору і пара, очевидно, розсталася. А очевидно це тому, що декілька місяців тому Олексій Тригубенко повідомив, що став батьком і матір своєї дитини не показав.

Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка

Як відомо, після участі в телевізійному шоу Олексій активно розвиває власний блог в соціальний мережі Instagram, а поповнення в родині – це немаленький інформаційний привід та можливість для створення безлічі контенту. Судячи з усього, Тригубенко вирішив розпорядитися цією подією саме так, адже нещодавно анонсував оновлення.

Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка. Скріншоти особистої сторінки блогера

Перш за все, у його блозі з’явилося безліч нових кадрів, на яких він показав, як проходило хрещення його сина Марка. Зірка показав хрещених батьків, а також сам храм, в якому проводився захід.

Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка. Скріншоти особистої сторінки блогера 

На знімках також засвітилася і матір хлопчика. Втім, вона сховалася за білою хусткою, тож повністю її обличчя побачити неможливо. Втім, Олексій Тригубенко пообіцяв, що далі більше, і скоріш за все, незабаром підписники таки побачать обраницю зірки.

“Важливий день для нашої родини! Похрестили Марка, якому вже майже три місяці. Відчуваю безмежну радість і відповідальність бути батьком цього чудового маленького хлопчика. Нехай він росте щасливим і здоровим, оточений нашою любов’ю та підтримкою. Бажаємо йому в житті тільки найкращого, і віримо, що його життєва подорож буде чарівною”

Примітно, що вагітність своєї обраниці Олексій приховував до останнього. Про наявність у нього коханої дівчини та малюка аудиторія дізналася пост фактом, після пологів.

Також риторика Олексія схиляє до думки, що він таки одружився на матері своєї дитини, адже заговорив про їхню сім’ю.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?